پذیرش دانشجو در برخی دانشگاه‌های خراسان جنوبی ‌”صفر” شد

رئیس دانشگاه بیرجند گفت: پذیرش دانشجو در نهبندان و سربیشه طی چند سال گذشته صفر بوده ‌و در شهرستان سرایان نیز تعداد دانشجو کم بوده اما در شهرستان فردوس وضعیت پذیرش دانشجو خوب است.

به گزارش “پیام خاوران”، احمد خامسان صبح امروز در نشست خبری اظهار داشت: دانشگاه و آموزش عالی به عنوان ارکان اصلی رشد و توسعه استان مدنظر است.

 

وی گفت: سند چشم اندازه دانشگاه سال ۱۴۰۴ تهیه شده تا جهت گیری بهتری در دانشگاه بیرجند مشخص شود و به عنوان دانشگاه مادر استان در تلاش هستیم تا سال ۱۴۰۴ به عنوان ۲۰ دانشگاه برتر کشور و جز یک هزار دانشگاه برتر جهان شویم.

 

تحصیل دانشجویان افغانستانی در دانشگاه بیرجند

 

رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه در این سند چشم انداز به دنبال تربیت نیروی متخصص کشور و ارتقای روابط بین المللی هستیم افزود: دانشگاه بیرجند در امور بین الملل برای نخستین بار دانشجوی بین‌المللی پذیرش کرده که هدف ما نیز دانشجویان افغانستانی است و در حال حاضر ۸۰ دانشجوی افغانستانی در استان تحصیل می‌کنند.

 

خامسان با بیان اینکه اداره کنسولگری برای دانشجویان افغانستان در بیرجند مستقل است تصریح کرد: در زمینه بین الملل نیز افزایش تعداد اعضای علمی وابسته به دانشگاه کمک کننده است و دفتر کنسولگری مسیر را برای پذیرش دانشجو در تمام دانشگاه‌ها همواره می‌کند.

 

اختصاص یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار اولیه برای مرکز نوآوری و رشد دانشگاه بیرجند

 

وی با بیان اینکه برنامه دانشگاه بیرجند تحصیل ۳۰۰ دانشجوی افغانستانی تا سال ۱۴۰۴ است ادامه داد: مهارت آموزی و افزایش مراکز رشد و نوآوری در سطح دانشگاه یکی از کارهای عمده دانشگاه بیرجند است.

 

رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار اولیه برای مرکز نوآوری و رشد دانشگاه اختصاص یافته است خاطرنشان کرد: این مرکز نوآوری دارای شش فاز بوده که فاز دوم آن نیز در دهه فجر امسال به بهره برداری می‌رسد.

بیشتر بخوانید   موسسه مطبوعاتی گروه رسانه ای "پیام خاوران امروز" را بیشتر بشناسید+سند

 

افتتاح مرکز اشتغالزایی دانشجویان در دانشگاه بیرجند

 

خامسان اظهار داشت: دانشگاه بیرجند روی مباحث کافه کارآفرینی، دفتر توسعه آموزش، مرکز اشتغالزایی و مرکز کار دانشگاه فعالیت می‌کند که مرکز اشتغالزایی دانشجویان نیز تا یک ماه آینده افتتاح خواهد شد.

 

وی افزود: در زمینه امور پژوهشی نیز دانشگاه بیرجند در محورهای اطلاع رسانی، مرکز نوآوری و اشتغالزایی(زیست بوم) و فناوری دانشگاه فعالیت می‌کند که سال گذشته نیز دو درصد اعتبارات هزینه‌ای دانشگاه در زمینه فناوری دانشگاه بیرجند هزینه شده است.

 

رئیس دانشگاه بیرجند گفت: برای نخستین بار سامانه جامع دانشگاه بیرجند با هدف و شعار چابک سازی و غیر حضوری کردن فرایندهای دانشگاه تغییر داده شده و در آغاز سال تحصیلی جدید این سامانه راه‌اندازی شده است.

 

خامسان با بیان اینکه در بخش فناوری اطلاعات با رشد ۱۰ تا ۲۰ درصدی از نظر اعتباری مواجه بودیم بیان کرد: در بخش آزمایشگاه‌ها نیز سال گذشته ۳ میلیارد تومان تجهیزات آزمایشگاهی خریداری شده و شبکه آزمایشگاه و کارگاه‌های دانشگاهی برای نخستین بار ایجاد شده و در حال تجمیع آزمایشگاه‌های پژوهشی دانشگاه هستیم.

 

وی عنوان کرد: طرح آزمایشگاه مرجع با ۳ هزار مترمربع در دانشگاه بیرجند پیش‌بینی شده که یک میلیارد تومان تاکنون هزینه شده و به ارائه خدمات به تمام ارگان‌های سطح شهر می‌پردازد که با راه‌اندازی این آزمایشگاه هیچ نمونه آزمایشگاهی به خارج از استان انتقال پیدا نمی‌کند.

 

راه اندازی بزرگترین پارکینگ مرکزی انرژی خورشیدی کشور

 

رئیس دانشگاه بیرجند تصریح کرد: دانشگاه بیرجند در حوزه محیط سبز نیز فعالیت کرده و برای احداث تصفیه خانه آب حدود یک میلیارد تومان هزینه کرده که این تصفیه خانه تا دهه فجر امسال افتتاح می‌شود.

بیشتر بخوانید   فعالیت 8 تیم برفروبی و راهداری در محورهای استان خرسان جنوبی

 

خامسان افزود: بحث جمع آوری فاضلاب خاکستری را نیز دنبال می‌کنیم که تاکنون دو خوابگاه دخترانه و دو خوابگاه پسرانه به برنامه فاضلاب خاکستری وصل شده است.

 

وی با بیان اینکه در پروژه مهم ویتلند دانشگاه نیز آب‌های سطح دانشگاه جمع‌آوری می‌شود و به هیچ عنوان از آب فاضلاب برای فضای سبز استفاده نخواهد شد گفت: تلاش شده از انرژی خورشیدی در دانشگاه استفاده شود و بزرگترین پارکینگ مرکزی انرژی خورشیدی کشور در دانشگاه بیرجند راه‌اندازی خواهد شد.

 

موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند سال آینده افتتاح می‌شود

 

رئیس دانشگاه بیرجند بیان کرد: سه موزه دانشگاه بیرجند، آموزش و فرهنگ بیرجند و علم و فناوری در چارچوب موزه و مرکز اسناد و مفاخر دانشگاه بیرجند تا شهریورماه سال آینده در محل پردیس شهدا و مدرسه شوکتیه راه‌اندازی می‌شود.

 

خامسان با بیان اینکه برای موزه ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع در نظر گرفته شده است اظهار داشت: سال گذشته یک میلیارد تومان برای مجتمع فرهنگی و رفاهی امیریه در باغ امیرآباد بودجه گرفته شده که فاز نخست آن به زودی و فاز دوم در آینده افتتاح می‌شود که فاز اول برای دانشگاهیان و فاز دوم آن برای عموم مردم است.

 

وی با بیان اینکه عدم نامگذاری میدان به نام بزرگان علم در سطح شهر یکی از مشکلات است که به بزرگان علم کم توجهی می‌شود گفت: پژوهشکده انار فردوس و باغ امیرآباد بیرجند تاسف اور است و آنطور که باید به این دو پروژه توجه نشده است.

 

صفر درصد پذیرش دانشجو در نهبندان و سربیشه

بیشتر بخوانید   تولیدات کویرتایر، در آستانه ورود به کشورهای اروپایی 

 

رئیس دانشگاه بیرجند با بیان اینکه تلاش شده ساختمان‌های داخلی دانشگاه بیرجند به نام پدران علم استان نامگذاری شود افزود: برای تکمیل و احیای باغ امیرآباد نیاز به ۱۰ میلیارد تومان اعتبار است.

 

خامسان بیان کرد: پذیرش دانشجو در نهبندان و سربیشه طی چند سال گذشته صفر بوده است و در شهرستان سرایان نیز تعداد دانشجو کم بوده اما در شهرستان فردوس وضعیت پذیرش دانشجو خوب است.

 

وی افزود: دانشجویان روزانه دانشگاه بیرجند نسبت به سال گذشته ۱۸ درصد و جمعیت دانشجویان جدیدالورود نیز ۹ درصد افزایش داشته است.

منبع:تسنیم

انتهای پیام/

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها