نظارت بر اقدامات سودجویانه برای واردات دام زنده به خراسان جنوبی تشدید شود

معاون سیاسی استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه پیگیریهای متعدد از سوی مجموعه استان برای واردات دام زنده در راستای رفاه شهروندان صورت گرفت گفت:به منظور جلوگیری از اقدامات سودجویانه برخی افراد،نظارت و بازدیدهاومراقبت هاتشدیدشود.

به گزارش “پیام خاوران “، ناصرخوش خبر شامگاه  پنج شنبه  در جلسه کمیسیون برنامه ریزی هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اظهار داشت:اعمال جریمه شناور ابزاری بازدارنده و تاثیر گذار به تناسب  نوع قاچاق کالا و ارز است.

وی با اشاره به ضرورت تشکیل کمیته های کارشناسی و تجزیه و تحلیل راهکارهای مبارزه و پیشگیری از قاچاق کالا و ارز اظهار داشت:  آنچه در شرایط فعلی در بحث مبارزه با قاچاق کالا اولویت اول در استان است ، مسله قاچاق سوخت است که به اقتصاد کشور و استان ضربه وارد می کند

وی افزود: بنابراین نیازمند این هستیم که ساز و کار هاي مقابله اي ونظارتي را با کمک دستگاه  هاي عضو كميسيون وشركت پخش فراورده هاي نفتي با بهره گيري  ازظرفيت هاي موجود به ويژه اموزش وتوجيه نيروي انساني فعال دراين بخش دنبال كنيم

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی  گفت: اقدامات بازدارنده و نظارت و مراقبت مستمر فرصت انحراف ازعرضه صحيح سوخت را از قاچاقچيان ودلالان مي گيرد .

خوش خبر  تصریح کرد : یکی از راهکار های بازدارنده قاچاق کالا و ارز اعمال جریمه شناور به تناسب نوع قاچاق هست که در صورت تایید از سوی کمیسیون مركزي قاچاق کالا و ارز ،یقینا تأثیرگذار خواهد بود.

وی با اشاره به نگراني برخي اعضا دررابطه با قاچاق دام هاي وارداتي لازم است مورد بررسي قرارگيرد اظهارکرد:  پیگیری و رایزنی‌های فشرده ای از سوی  مجموعه استان انجام گرفت تا واردات دام زنده داشته باشیم و این اقدام ارزشمند تنها در راستای رفاه شهروندان صورت گرفت .

بیشتر بخوانید   ۱۰ پروژه مشارکتی مرمت بناهای تاریخی خراسان جنوبی در دست اجرا است

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: لازم است که به منظور جلوگیری از اقدامات سودجویانه برخی افراد ، نظارت و بازدید هاومراقبت ها  تشدید شود و دستگاههای نظارتی و انتظامی به این مسله ورود و مراقبت کنند تا شاهد انحراف و سودجویی  فرصت طلبان در این بخش نباشیم و امیدواریم عایدات آن را مردم استان ببینند .

خوش خبر با بیان اینکه در رابطه با قاچاق زعفران ، جزء استان های در معرض آسیب نمي باشيم و پيرامون این مسئله تاكنون گزارشي نداشته ايم  ادامه داد: این محصول جزء تولیدات اصلی و استراتژیک استان است واقتصاد مردم استان ازاين طريق تامين ميشود این نوع قاچاق در مرزهاي غيراز استان وجایی دیگر انجام می گیرد.

وی با تاکید بر اینکه  ورود زعفران قاچاق به کشور  به محصول زعفران داخلي ضربه جدی می زند  گفت:به منظور جلوگیری از این پدیده لازم است سازمان های تخصصی از جمله جهادکشاورزی با همکاری دستگاه‌های امنیتی ، انتظامی اقدامات بازدارنده را در أین خصوص اعمال کنند.

در ادامه جلسه ، اعضای کمیسیون ضمن ارائه گزارش اقدامات مجموعه تحت مدیریت خود در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، راهکارهای تخصصی و بازدارنده در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز را بیان و در پایان نیز، مصوباتی جهت اجرا و ابلاغ اتخاذ گردید.

انتهای پیام/

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها