ورود به بازار بین‌المللی بدون شناخت بازار فراهم نمی‌شود

دبیر کل مجمع بین المجالس آسیایی با بیان اینکه ورود به بازار بین‌المللی بدون شناخت بازار فراهم نمی‌شود، تصریح کرد: تا زمانی که مزیت‌ها شناسانده نشود، نخواهیم توانست کار اثربخشی انجام دهیم.

به گزارش “پیام خاوران “ محمدرضا مجیدی، امروز، ۱۱ مردادماه در آستانه سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی در بازدید از مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی گفت:

جهاددانشگاهی یکی از یادگارهای ماندگار انقلاب اسلامی است و از این نهاد آرمان‌گرا و پیرو خط امام و رهبری به نیکی یاد می‌شود.

وی اظهارکرد: این نهاد انقلابی توانسته با تربیت نیروهای متخصص، عرصه را برای فعالیت‌های پژوهشی در راستای نیاز جامعه فراهم کند.

مجیدی با بیان این‌که جهاددانشگاهی توانسته است در ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه موثر واقع شود، افزود: فارغ‌التحصیلان با مهارت و توان کارآفرینی بالا در آموزش‌های کوتاه‌مدت و آموزش عالی این نهاد تربیت می‌شوند.

دبیر کل مجمع بین المجالس آسیایی با اشاره به این‌که در خراسان جنوبی شاهد فعالیت‌های بسیار خوب و گسترده‌ای از جهاددانشگاهی بودیم، ادامه داد: این نهاد ظرفیت بسیار خوبی در زمینه‌های علمی و پژوهشی دارد.

وی در ادامه در جریان بازدید از مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی گفت: خراسان جنوبی گنجینه‌ای ارزشمند از گیاهان دارویی دارد که هنوز در جهان شناخته شده نیست.

مجیدی با بیان اینکه ورود به بازار بین‌المللی بدون شناخت بازار فراهم نمی‌شود، تصریح کرد: تا زمانی که مزیت‌ها شناسانده نشود، نخواهیم توانست کار اثربخشی انجام دهیم.

وی با اشاره به اینکه لازم است ارتباطات بین‌المللی را افزایش دهیم، اظهار کرد: با نگاه محدود و بسته نمی توان کارهای بزرگ را رقم زد، برای توسعه استان باید افق دید خود را باز کنیم.

دبیر کل مجمع بین المجالس آسیایی تأکید کرد: لازم است با بررسی پروژه های تحقیقاتی ایران و سایر کشورها زمینه های همکاری بین‌المللی فراهم شود.

بیشتر بخوانید   رنجی که بیماران در مراکز سی تی اسکن خراسان جنوبی می برند

دامون افکاری، مشاور شرکت های ایرانی و رابط سفارت ایران در اسپانیا نیز در این بازدید گفت: در مرحله اول باید در اسپانیا مراکز پژوهشی و شرکت هایی شناسایی شوند تا از تجربیات و ایده‌های به دست آمده در این مجتمع بهره‌گیری شود.

وی افزود: لازم است زمینه‌های همکاری مشترک بررسی شود تا براساس آن همکاری‌های بین‌المللی شکل گیرد.

محسن پویان، مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی نیز در این بازدید به معرفی فعالیت‌های این مجتمع پرداخت و گفت: مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی مجموعه‌ای با مساحت حدود ۱۴۰ هزار متر مربع است که هدف از احداث آن در وهله اول تحقق برنامه‌های پژوهشی، تحقیقاتی، گردشگری، اشتغال‌زا و مؤثر در شکوفایی پتانسیل‌های بالقوه استان در حوزه گیاهان دارویی و علی الخصوص سه محصول استراتژیک عناب، زرشک و زعفران بوده است که تبدیل آن به یک مرکز مرجع پژوهشی در حوزه گیاهان دارویی بومی از دیگر اهداف ایجاد این مجتمع بوده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر دو ساختار گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک خراسان جنوبی و مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی در این مجتمع مشغول فعالیت هستند.

پویان اظهار کرد: گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک خراسان جنوبی با هدف انجام پژوهش های کاربردی و فناورنانه در جهت کمک به بهبود فرآیند تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک استان در جهت ایجاد ارزش افزوده و خلق ثروت برای کشور و منطقه و همچنین سوق سرمایه گذاری های داخلی و خارجی به سمت این محصولات توانسته است اقدامات پژوهشی قابل توجهی در این زمینه انجام دهد.

بیشتر بخوانید   تاجریزی سیاه؛ درمانی برای سردرد و زکام

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی تأکید کرد: معرفی و ثبت محصولات فراسودمند فرموله شده بر پایه عناب، زرشک و زعفران یکی از اقدامات قابل توجه گروه پژوهشی تولید و فرآوری گیاهان استراتژیک خراسان جنوبی است که می تواند سهم قابل توجهی در کاهش خام فروشی این سه محصول استراتژیک استان داشته باشد.
وی ادامه داد: همچنین و بمنظور تکمیل زنجیره ارزش گیاهان استراتژیک استان، مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی با عنوان “بیرناب” و با هدف خلق ثروت از مزّیت های منطقه ای زیر نظر متخصصان و کارشناسان این مجموعه به ارایه خدمات آموزشی، مشاوره، پژوهشی، تولید فرآورده و فروش برای کشاورز می پردازد. فعالیت های این مرکز سهم قابل توجهی در افزایش رغبت کشاورزان به تولید داشته و بستری برای تهیه محصولات سالم در استان فراهم نموده است که با معرفی این محصولات و فرآورده های حاصل از آن به بازارهای بین المللی سبب افزایش ارزش افزوده و زمینه ساز ارز آوری برای کشور خواهد شد.

انتهای پیام/

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها