تاریخ انتشار : دوشنبه 3 دی 1397 - 23:00
کد خبر : 2728
چاپ خبر دیدگاه‌ها برای آیت‌الله هاشمی شاهرودی به لقاءالله پیوست بسته هستند

آیت‌الله هاشمی شاهرودی به لقاءالله پیوست

آیت‌الله هاشمی شاهرودی به لقاءالله پیوست

آیت‌‌الله هاشمی شاهرودی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بعد از یک دوره بیماری دقایقی پیش دار فانی را وداع گفت.

به گزارش پایگاه خبری“پیام  خاوران “ ‌،علیرغم تلاش پزشکان آیت الله هاشمی شاهرودی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام ساعت ۲۲ و ۳ دقیقه امشب به لقاء الله پیوست.

قرار است پیکر ایشان در حرم حضرت معصومه (س) خاکسپاری شود. جزئیات مراسم تشییع متعاقبا اعلام می گردد.

بیت آن مرحوم اطلاعیه‌ای را در این زمینه صادر کرد که به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم


انالله و انا الیه راجعون
روح ملکوتی عالم ربانی، مجاهد و مرجع عالیقدر، حضرت آیت الله العظمی حاج سید محمود هاشمی شاهرودی ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از طی یک دوره بیماری، به لقاءالله پیوست.

ضمن تسلیت این ضایعه دردناک به محضر حضرت ولی عصر ارواحنا فداه و مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید و عموم مومنان و ملت شریف ایران، به استحضار می‌رساند مراسم تشییع و بزرگداشت آن مرحوم، متعاقباً اعلام خواهد شد.

والسلام علیکم و رحمت الله

بیت حضرت آیت الله العظمی حاج سیدمحمود هاشمی شاهرودی

 

، آیت‌الله هاشمی شاهرودی که آخرین با در تاریخ ۱۶ تیر ۹۷ در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام شرکت کرده بود از چندی پیش و به دلیل تشدید بیماری خود در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری شده بود.

 

آیت‌الله سید محمود هاشمی شاهرودی، متولد ۱۳۲۷ در شهر نجف اشرف و از شاگردان برجسته شهید آیت‌الله سید محمدباقر صدر بود.

 

پدر ایشان آیت‌الله سیدعلی حسینی شاهرودی از اساتید حوزه علمیه نجف محسوب می‌شد. آیت‌الله شاهرودی در نجف از محضر امام خمینی(ره) و آیت‌الله خویی نیز بهره‌مند شده بود.

 

از دیگر مسئولیت‌های آیت‌الله هاشمی شاهرودی می‌توان به تأسیس و ریاست مجلس اعلای عراق، عضویت در فقهای شورای نگهبان، ریاست قوه قضائیه و ریاست شورای حل اختلاف قوا اشاره کرد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.