دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اقتصادی، نفت و گاز
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 - 17:09
کد خبر : 67071
| نویسنده: محمد قربانی

با ابتکار شرکت گاز صورت گرفت

افزایش ظرفیت تولید برق خورشیدی در خراسان جنوبی

افزایش ظرفیت تولید برق خورشیدی در خراسان جنوبی
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی گفت: بیش از ۵۹۴ مگاوات ساعت برق خورشیدی در نیروگاه‌های شرکت گاز خراسان جنوبی تولید شد

به گزارش “ پیام خاوران “رحمان محمودی اظهار داشت: شرکت گاز استان خراسان جنوبی با تأسیس نیروگاه‌های خورشیدی متصل و منفصل از شبکه، توانسته در سال ۱۴۰۳ بیش از ۵۹۴ مگاوات ساعت برق تولید کند؛ اقدامی که نقش مهمی در تأمین انرژی خورشیدی در استان ایفا کرده است.

وی گفت: شرکت گاز استان خراسان جنوبی برای اولین بار در کشور در میان دستگاه‌های اجرایی، اقدام به تأسیس نیروگاه خورشیدی متمرکز در سایت پسماند بیرجند کرده که از شهریور ماه سال گذشته به شبکه متصل شده و نقش مهمی در تولید برق استان دارد.

مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی افزود: طی سال ۱۴۰۳ در نیروگاه‌های متصل به شبکه شرکت گاز استان ۲۸۱ مگاوات ساعت برق تولید شده است که سهم عمده آن بالغ بر ۲۰۷ مگاوات ساعت، مربوط به نیروگاه خورشیدی متمرکز سایت پسماند بیرجند و مابقی مربوط به چهار نیروگاه خورشیدی نصب شده در ادارات مرکز استان بوده است.

محمودی  گفت: همچنین در نیروگاه‌های منفصل از شبکه، واقع در ۴۰ ایستگاه تقلیل فشار گاز دور از دسترس شبکه سراسری برق، ۳۱۲ مگاوات ساعت برق تولید شده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان  خراسان جنوبیاعلام کرد: این شرکت در کنار مأموریت اصلی خود در زمینه گازرسانی، در راستای تأمین برق و کمک به چالش ناترازی برق استان نیز همکاری دارد.

وی خاطرنشان کرد: این تلاش‌ها در راستای توسعه پایدار و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر صورت گرفته است که نه‌تنها به کاهش وابستگی به شبکه برق سراسری کمک می‌کند بلکه می تواند به عنوان الگویی موفق برای سایر سازمان‌های اجرایی کشور نیز تشریح شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.