تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 اسفند 1397 - 13:36
کد خبر : 4819

بانوان شاغل در شرکت گاز خراسان جنوبی تجلیل شدند

بانوان شاغل در شرکت گاز خراسان جنوبی تجلیل شدند

مراسم گرامیداشت روز زن و بزرگداشت مقام مادر با حضور مدیر عامل ، اعضای هیات مدیره و بانوان شاغل در شرکت گاز استان خراسان جنوبی برگزار شد.

به گزارش  پایگاه خبری “پیام خاوران “  مدیر عامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی ضمن تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و حضرت امام خمینی(ره) در سخنانی حضور بانوان در شرکت گاز استان را فرصتی مغتنم برشمرد و اظهار داشت : بخش قابل توجهی از  موفقیتها و پیشرفتهای شرکت گاز استان  مرهون زحمات و تلاشهای بانوان متعهد و ارزشمندی است که با الگوبرداری از سیره حضرت زهرا (س) و حفظ عفت و مسئولیت مادری  فرصت خدمت پیدا نموده اند.

 

“سید محمود  هاشمی ” افزود : نقش زنان و بانوان ما در جامعه اسلامی که الگو گرفته از خصایص اخلاقی ، اعتقادی و اجتماعی حضرت فاطمه (س) بعنوان برجسته ترین بانوی دو عالم که در کنار کار و تلاش به نقش مادری نیز می پردازند دو چندان است .

 

وی ادامه داد: خوشبختانه در تمامی حوزه ها وقتی مسئولیتی به زنان واگذار شده سعی در انجام امور به نحو احسن داشته اند و برای انجام فعالیتهای خود همواره انضباط و قانون مداری را سرلوحه کار خویش قرار داده اند.

 

در پایان این مراسم از بانوان شاغل در شرکت گاز خراسان جنوبی تقدیر و تجلیل بعمل آمد .

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.