چگونگی و راههای تقویت حافظه

حضرت امام رضا(ع) در کتاب طب الرضا به چگونگی و راه های تقویت حافظه اشاره کرده اند.
به گزارش پایگاه خبری “پیام خاوران ” ، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) در رساله ذهبیه فرمودهاند: کسی که می خواهد فراموشیش کم شود باید هر روز سه قطعه زنجبیل آغشته به عسل میل کند و خوردن کشمش به هنگام صبح به صورت ناشتا حافظه را تقویت می کند.
وقتی ویتامین “ث” در بدن کم شود، رسوبات و مایعات بدن زیاد می شود، به قول قدیمی ها رطوبت بر مزاج غلبه می کند، اعصاب را سستی و رکود فرا می گیرد و قدرت مغز و حافظه کم می شود.
برای کاهش دادن مایعات و سوزاندن رسوبات علاوه بر ویتامین “ث”، موادی لازم است که اعصاب را تحریک و حرارت بدن را زیاد کند و زنجبیل آغشته به عسل این خدمت را به بهترین نحو ممکن انجام می دهد.
زنجبیل گرم و خشک، محرک و برای سوء هاضمه و بیماری های ریوی و فالج ( سست و بیکار شدن عضوی از بدن) مفید است و همینطور برای سرماخوردگی، قولنج، نفخ معده و تقویت حافظه سودمند است.
کشمش در تحریک اعصاب، تقویت آن ها و تحکیم عضلات بسیار موثر است.
در کشمش، آهک، منیزیم، آهن، منگنز، پتاسیم، کلر، اسید فسفریک و مقدار زیادی قند دیده می شود که بیشتر آن ها غذای مستقیم مغز و اعصاب محسوب می شود، کشمش مزاج را نرم می کند، خون را صاف می کند، روح را نشاط می دهد، اعصاب را بیدار می کند و در عین حال آرامش بخش است.
منبع :قدس انلاین
انتهای پیام/
برچسب ها :تقویت حافظه ، زنجبیل گرم و خشک ، کشمش
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰