مانع‌زدایی و پشتیبانی محور کار در ستاد توسعه خاوران است

استاندار خراسان جنوبی گفت: ذیل ستاد توسعه خاوران، قرارگاه تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها و نیز ۵ کمیته راه‌اندازی شده که کارشان حرکت در مسیر تولید است.

به گزارش “پیام خاوران“، حمید ملانوری صبح امروز در حاشیه سفر به فردوس در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ما باید در کنار برنامه‌های اجرایی به پیوست‌های رسانه‌ای و فرهنگی نیز توجه کنیم تا تأثیرات اقدامات ما، امید آفرینی در جامعه را به همراه داشته باشد.

وی با بیان اینکه با توجه ویژه به پیوست‌های فرهنگی و رسانه‌ای می‌توان امیدآفرینی و اعتمادسازی را در جامعه تقویت کرد ادامه داد: با وجود همه کارهایی که رسانه‌ها در شفاف‌سازی، آگاهی بخشی و آموزش انجام داده‌اند هنوز در حوزه اطلاع‌رسانی در ابتدای راه قرار داریم.

استاندار خراسان جنوبی بر زرخیز بودن استان تاکید کرد و گفت: جغرافیای خراسان جنوبی، خطه ای زرخیر و منحصر به فرد است و مهم‌ترین دلیلی که این استان را کم برخوردار می‌دانند، کم اطلاعی است و مسئولیت خطیر رسانه‌ها این است که این ظرفیت‌های کم نظیر را به درستی معرفی کنند.

ملانوری افزود: ما در استان به کمک رسانه‌ها در بحث آموزش و فرهنگ‌سازی نیازمندیم زیرا هدف اصلی ما در راه‌اندازی ستاد توسعه خاوران در کنار فعال‌سازی منابع و معرفی ظرفیت‌های استان و نیز توجه به سرمایه‌گذاران اهلیت‌دار، ایجاد تفکر توسعه‌ای در مردم است چرا که اگر تفکر توسعه‌ای در استان راه بیفتد و فضایی فراهم شود که منابع فعال و پایدار شوند می‌توانیم در بازه زمانه ۵ ساله، استان را از محرومیت خارج کنیم.

وی به محور قرار دادن شعار سال در ستاد توسعه خاوران اشاره کرد و اظهار داشت: ذیل ستاد توسعه خاوران، قرارگاه تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها و نیز ۵ کمیته راه‌اندازی شده که کارشان حرکت در مسیر تولید است.

بیشتر بخوانید   ثبت نام ۱۴۰ نفر در شانزدهمین مسابقات ‌قرآنی مدها متان خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی بر ضرورت تلاش بیشتر رسانه‌ها برای شناخت مردم از ظرفیت‌های استان تأکید و بیان کرد: ارزیابی ما از اطلاعات مردم استان نسب به منابع، دارایی‌ها و ذخایر موجود نشان می‌دهد، رسانه‌ها هنوز در این مسیر به نقطه مطلوب نرسیده و نتوانسته‌اند در اطلاع‌رسانی موفق عمل کنند.

ملانوری گفت: تا زمانی که بیش از ۲۰۰ معدن غیرفعال در استان داریم در حالی که خراسان جنوبی بهشت معدنی کشور است، بهره کافی از دسترنج کشاورزان به این قشر بر نمی‌گردد چرا که با تمام قابلیت‌های گردشگری هنوز به نتایج قابل قبول نرسیده‌ایم و نمی‌توان گفت در ریل‌گذاری‌های اطلاع بخشی به مردم موفق بوده‌ایم.

وی با اشاره به اقبال عمومی جامعه به سمت فضای مجازی تصریح کرد: با تغییر این ذائقه بهترین راهکار در حوزه اطلاع‌رسانی این است که بدانیم چه محتوایی و به چه شکلی تولید کنیم که مخاطب رغبت مطالعه و دنبال کردن خبر را داشته باشد.

استاندار خراسان جنوبی همچنین به نقش برجسته رسانه‌ها در ایجاد شور انتخاباتی و انتخاب فرد اصلح تأکید کرد و افزود: همیشه مردم استان خراسان جنوبی در بحث مشارکت در انتخابات حدود ۱۲ درصد بیش از سایر استان‌ها بوده‌اند و امیدواریم در این دوره نیز با کمک رسانه‌ها، شاهد تکرار این حضور بیش از پیش باشیم.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/۱۰۲

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها