دز سوم واکسن کرونا برای پرسنل حوزه سلامت خراسان جنوبی تزریق می شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی بیرجند از آغاز تزریق دز سوم واکسن برای پرسنل حوزه سلامت به زودی خبر داد.

به گزارش “پیام خاوران“، به‌ گفته کارشناسان بهداشت و درمان روند صعودی نرخ ابتلا و البته موارد بستری در مراکز درمانی این هفته آغاز شده و اگر ادامه‌دار باشد زنجیره بستری در بخش مراقبت‌های ویژه و البته فوتی‌ها نیز دوباره تشکیل می‌شود و روند افزایشی موارد فوت براثر بیماری کرونا آغاز می‌شود.

از این‌ رو کارشناسان تأکید می‌کنند برای جلوگیری از شکل‌گرفتن این چرخه بهترین راهکار همکاری و همراهی حداکثری هموطنان با سیاست‌های وزارت بهداشت در رعایت پروتکل‌های بهداشتی و مشارکت در واکسیناسیون عمومی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار داشت: واکسن کوو پارس هم به سبد واکسیناسیون ما اضافه خواهد شد و افراد متقاضی می‌توانند از این نوع واکسن هم به عنوان واکسن ایرانی استفاده کنند تا بتوانیم پوشش واکسیناسیون را هر چه سریع‌تر در استان کامل کنیم.

محمد دهقانی با بیان اینکه به‌زودی دز سوم واکسن برای پرسنل حوزه سلامت تزریق خواهد شد خاطرنشان کرد: به‌زودی تزریق دز سوم یا بوستر برای پرسنل حوزه سلامت که مستقیما درگیر بیماری کرونا هستند شروع خواهد شد تا از نیروهای تخصصی خودمان در این حوزه بتوانیم محافظت و مراقبت بیشتری را انجام دهیم.

وی از عدم محدودیت تزریق واکسن برکت برای هم استانی‌ها خبر داد و گفت: با توجه به استقبال مردم عزیز از واکسن ایرانی برکت، محدودیت تزریق دز اول برای افراد بالای ۱۸ سال برداشته خواهد شد و کسانی که دز اول واکسن را تزریق نکردند می‌توانند به مراکز تجمیعی جهت تزریق مراجعه کنند.

بیش از ۳۹ هزار دانش‌آموز در استان دز اول واکسن را تزریق کردند

بیشتر بخوانید   زیرساخت‌های لازم برای برپایی انتخابات پرشور در خراسان جنوبی فراهم است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز اظهار داشت: تاکنون ۳۹ هزار و ۵۰۸ دانش‌آموز در استان دز اول واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

کامبیز مهدی‌زاده با بیان اینکه این میزان ۴۷٫۳ درصد مجموع دانش آموزان استان را شامل می‌شود گفت: هم اکنون مجموع دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۸ سال استان ۸۳ هزار و ۴۵۰ نفر هستند که از این میزان ۳۹ هزار و ۵۰۸ نفر دوز اول واکسن را دریافت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه مجموع دانش‌آموزان ۱۲ تا ۱۵ سال استان نیز ۴۳ هزار و ۸۱۷ نفر هستند، ادامه داد: از این تعداد نیز ۱۸ هزار و ۳۶۳ نفر دز اول واکسن را دریافت کرده‌اند که ۴۱٫۹ درصد این رده سنی را شامل می‌شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه تاکنون ۹۵ درصد استادان و ۶۸ درصد دانشجویان دانشگاه بیرجند علیه کرونا واکسینه شده‌اند گفت: با توجه به ادامه روند واکسیناسیون دانشجویان ورودی سال ۱۳۹۰ به بعد و دکترای ۱۴۰۰ تاکنون ۵۷٫۳ درصد دانشجویان یک دز و ۱۰٫۴ درصد دو دز واکسن را دریافت کرده اند.

کسانی که از دریافت واکسن ممانعت می‌کنند حقوق جامعه را تضییع کرده‌اند

رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج) بیرجند نیز که بیمارستان اصلی پذیرش و بستری بیماران کرونایی در مرکز استان است گفت: کسانی که از دریافت واکسن ممانعت می‌کنند در واقع حقوق جامعه را تضییع کرده و جان بقیه را به خطر می‌اندازند.

علیرضا محمودی‌راد افزود: واکسیناسیون سطح ایمنی جامعه را نسبت به شیوع ویروس کرونا بالا می‌برد و کاهش بستری بیماران کرونایی را در پی خواهد داشت که باعث می‌شود بیمارستان‌ها به روال عادی خدمات‌رسانی برگردند.

بیشتر بخوانید   اجرای طرح واکسیناسیون خانه به خانه در نهبندان

وی گفت: با واکسیناسیون همگانی شدت بیماری در جامعه کاهش پیدا می‌کند و وقتی درگیری کم شود، میزان ابتلا هم کاهش خواهد یافت اما همه اینها به این معنا نیست که رعایت پروتکل‌های بهداشتی کنار گذاشته شود.

وی افزود: متاسفانه برخی‌ افراد در جامعه که به عقاید طب سنتی تمایل بیشتری دارند نسبت به دریافت واکسن ممانعت و دیگران را هم به این کار تشویق می‌کنند در حالی که واکسیناسیون مورد تایید علم جهانی است و هر گونه مخالفت با آن تضییع حقوق مردم است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/۱۰۲

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها