از ابتدای امسال صورت گرفت؛

امدادرسانی هلال احمر خراسان جنوبی به ۶ هزار نفر/خراسان جنوبی جزو 5 استان دارای بیشترین حوادث طبیعی

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی از امداد رسانی به 6 هزار حادثه دیده از ابتدای سال جاری خبر داد و گفت: بیشتر افراد گرفتاران در حوادث جاده ای و سیلاب بوده اند.

به گزارش پایگاه خبری “پیام خاوران”، محمد رحیم شهریاری در جلسه شورای مدیریت بحران خراسان جنوبی اظهار کرد: خراسان جنوبی جزو پنج استانی است که بیشترین حوادث طبیعی در آن رخ می دهد.

 

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان کرد: به طور متوسط در خراسان جنوبی هر ۱۲ سال یک بار یک زلزله بالای ۶- ۷ ریشتر در آن رخ داده است.

 

شهریاری با اشاره به فعالیت ۲۸ پایگاه ثابت و موقت جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی ادامه داد: در سال جاری حدود چهار هزار و ۱۰۰ نفر را آموزش عمومی و ۲۳۰ نفر مربی آموزش تخصصی تربیت کرده ایم.

 

وی با بیان اینکه در حال حاضر پنج هزار و ۶۰۰ عضو داوطلب و ۲۶ هزار عضو کانون های دانش آموزی، دانشجویی و جوانان داریم، گفت: ۱۰ هزار و ۵۰۰ متر سوله امدادی، ۲۸ آمبولانس و ۱۸ خودروی نجات داریم و البته با کسری خودرو رو به رو هستیم.

 

شهریاری افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون به ۶ هزار نفر در سطح استان امدادرسانی شده که بیشتر این امدادرسانی‌ها مربوط به حوادث جاده‌ای و سیلاب است.

 

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۳ میلیارد ریال اقلام غذایی در استان توزیع شده است، یادآور شد:همچنین در این مدت نیز ۲۲۰ عملیات رهاسازی انجام شده و پنج هزار و ۸۰۰ نفر نیروی امدادی به حوادث اعزام شدند..

 

۴۱ درصد از واحدهای مسکونی روستایی استان کم دوام هستند

 

علی اصغر آسمانی مقدم، مدیر کل بنیاد مسکن خراسان جنوبی نیز در این شورا گفت: طبق آمار ۸۸ هزار و ۸۳۵ واحد مسکونی روستایی در خراسان جنوبی شناسایی شده است.

بیشتر بخوانید   عدم تحقق تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۱ برای اجرای طرح استان بدون بیکار

 

وی یادآور شد : حدود ۴۴ درصد مسکن روستایی مقاوم و ۱۴.۵ درصد از مصالح کم دوام استفاده شده است.

 

مدیرکل بنیاد مسکن خراسان جنوبی ادامه داد: نکته قابل توجه این است که حدود ۴۱ درصد از واحدهای مسکونی روستایی کم دوام هستند.

 

آسمانی مقدم با اشاره به تقید مردم خراسان جنوبی برای بازپرداخت تسهیلات گفت: از آنجایی که بسیاری از روستائیان توان بازپرداخت تسهیلات را ندارند از تسهیلات مقاوم سازی استفاده نمی کنند.

 

بیمارستان صحرایی خراسان جنوبی تجهیزات ندارد

 

محمد دهقانی فیروزآبادی، ذرئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز اظهار کرد: افتتاح دو اورژانس هوایی در شهرهای بیرجند و طبس از مهمترین اتفاقات در حوزه بهداشت و درمان مدیریت بحران است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: اورژانس هوایی طبس بعد از اورژانس تهران بیشترین مأموریت را در کشور داشته است که این حجم فعالیت بسیار ارزشمند است.

 

دهقانی فیروزآبادی با اشاره به اینکه بیمارستان صحرایی خراسان جنوبی تجهیزات لازم را ندارد، ادامه داد: در حال حاضر بخش بهداشت و درمان در ۱۴ بیمارستان و ۷۲ پایگاه در مرکز مدیریت فوریت ها ارائه خدمت می کنند.

 

وی با بیان اینکه شبکه بیسیم دیجیتال نیازمند توسعه است، گفت: نیاز به یک کمپ پیشرفته خدمات پزشکی در مواقع بحران داریم.

 

۹۶ میلیارد تومان اعتبار برای بازسازی راه‌های استان نیاز است

 

سید جعفر شهامت، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی نیز در این شورا اظهار کرد: ۹۷ میلیارد تومان خسارت ناشی از سیل، طوفان و فرونشست در یازده ماهه سال جاری در خراسان جنوبی بوده است.

بیشتر بخوانید   شهردار قاین معرفی شد

 

وی با اشاره به فعالیت ۲۸ راهدارخانه در خراسان جنوبی بیان کرد: در عملیات راهداری زمستان ۹۷ حدود ۱۲ هزار و ۸۰ کلیومتر باند برف روبی شده است.

 

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی یادآور شد: تبدیل آب نما به پل در ۱۵ مورد، تعمیر و تجهیز ماشین آلات نیز در راستای افزایش ایمنی صورت گرفته است.

 

شهامت با بیان اینکه هزینه ماشین آلات نسبت به سال گذشته چند برابر افزایش یافته است، اظهار کرد: مبلغ ۹۶ میلیارد تومان برای بازسازی راه‌های استان نیاز است.

 

منبع:مهر

انتهای پیام/

چاپ و دانلود PDF

ارسال نظر

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*
*

پربازدید ترین خبرها