به گزارش "پیام خاوران"، این بار هم توپ کم کاریها به زمین اعتبارات و بد عهدی پیمانکاران این پروژه افتاد تا خوسفی ها همچنان در انتظار بیمارستان به سر برند و در تب نبود بیمارستان بسوزند و همچنان طبق روال گذشته برای درمان راهی مرکز استان شوند.
خوسف دومین شهرستان بدون بیمارستان استان است که وعده اتمام ساخت بیمارستان ۳۲ تختخوابی آنکه کلنگ ساختش سال ۹۲ با اعتبار پنج میلیارد تومان در دو طبقه به زمین زده شد پایان سال ۹۹ اعلام شد.
ساختمان این پروژه که جز طرحهای مهر ماندگار سفر هیئت دولت نهم به استان است، از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است.
اجرای این پروژه ابتدا با عنوان مرکز بهداشتی شبانه روزی کلید خورد اما با پیگیری به بیمارستان ۳۲ تختخوابی ارتقا یافت.
بر اساس آخرین اخبار طی پنج سال (۹۰ تا ۹۵) فقط یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، سال ۹۶ یک میلیارد تومان و سال ۹۷ نیز سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون اوراق برای ادامه کار این پروژه به استان ابلاغ شد و بخشی از آن اختصاص یافت.
سال ۹۸ هم بیش از هفت میلیارد تومان اعتبار برای آن ابلاغ و برای اتمام ساخت آن ۱۳ میلیارد تومان با پیمانکار انعقاد قرارداد انجام شد.
پیگیری در وزارت خانه
آن طور که گفتهها حاکی است قرار بود پایان سال ۹۹ شاهد اتمام ساخت این پروژه باشیم و برای ابتدای سال ۱۴۰۰ تجهیز بیمارستان توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام شود اما خلف وعده پیمانکار سبب شد تا پرونده این پروژه درمانی روی میز وزارت خانه قرار گیرد تا تصمیمگیری برای ادامه کار با پیمانکار یا خلع ید وی انجام شود.
اما آنچه که مسلم است با گذشت بیش از هشت سال از کنگ زنی بر خلاف تأمین اعتبارات انجام شده در سال گذشته و وعده اتمام ساخت تا پایان ۹۹ این پروژه درمانی همچنان در گیر و دار وعدهها و بلاتکلیفی به سر میبرد.
آخرین وضعیت
رئیس دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در خصوص آخرین وضعیت این پروژه درمانی اظهار داشت: این بیمارستان با پیشرفت بیش از ۶۰ درصد بار دیگر در انتظار تعیین تکلیف وضعیت پیمانکار به سر میبرد.
مجتبی مالکی از فسخ قرارداد پیمانکار در اسفند سال ۹۹ خبر داد و افزود: به سبب تورم، پیمانکار برای ادامه پروژه دچار مشکل شد و از این رو طی سه مرحله مدارک تکمیلی و مستندات برای فسخ قرارداد پیمانکار بیمارستان خوسف به وزارتخانه ارسال شد.
به گفته وی پس از آن برای ادامه کار درخواستها ارسال شد و منتظر تعیین تکلیف از سوی وزارتخانه هستیم.
بلاتکلیفی در ادامه کار
رئیس دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: پیمانکار در وزارت خانه متعهد شد کار را شروع کند اما همچنان این پروژه در بلاتکلیفی به سر میبرد.
بنا به اظهار وی ۴۰ درصد از پروژه باقی مانده و طبق برآوردها برای اتمام با توجه به تورم بیش از ۱۵ تا ۲۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
مالکی عنوان کرد: اگر پیمانکار دارای صلاحیت انتخاب شود طی یک سال میتوان پروژه را به سرانجام رساند.
منبع: مهر
انتهای پیام/ 102