به گزارش "پیام خاوران"، علی صالحی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بزباش یکی از غذاهای سنتی مخصوص خوسف است که بسیاری از هیئتهای عزاداری شهرستان ازجمله روستای نصرآباد، شهر خوسف، محلههای جومیان و باغان در ماههای محرم و صفر و شهادت ائمه اطهار علیهمالسلام اقدام به پخت این غذای سنتی و توزیع بین عزاداران میکنند. مسئول نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان خوسف با تأکید بر اینکه باید آدابورسوم و فرهنگ گذشتگان خود را حفظ کنیم افزود: آئین و مراسم پخت بزباش شهرستان خوسف به شماره 2059 در سال 1399 در فهرست میراث معنوی کشور به ثبت رسیده است. صالحی گفت: مواد اصلی تشکیلدهنده این غذا گوشت تازه گوسفندی، نخود، عدس، آرد، سیر و ادویه مخصوص است که دشواری پخت و ساعت طولانی طبخ آن سبب مشارکت و همدلی مردم در این آیین سنتی میشود. انتهای پیام/ 102