چاپ خبر
گروه : padeshah
حوزه : اجتماعی, اخبار استان, اخبار برگزیده استان
شماره : 42591
تاریخ : ۲ آذر, ۱۴۰۱ :: ۱۱:۳۹
مشکلات زیرساختی پایگاه‌های امداد و نجات جاده ای استان رفع می‌شود

به گزارش "پیام خاوران"، سید محمدرضا طالبی صبح امروز در جلسه بررسی و رفع مشکلات زیرساختی پایگاه های بین شهری جمعیت هلال احمر استان اظهار داشت: در جریان بازدید استاندار از برخی پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای و مجموعه هلال احمر استان، مشکلات این حوزه مطرح شد.

وی با اشاره به دستور استاندار مبنی بر برگزاری جلسه‌ای ویژه جهت بررسی مشکلات مطرح شده تصریح کرد: با توجع به وسعت و پراکندگی خراسان جنوبی، پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای در استان از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی گفت: باید مشکلات زیرساختی این پایگاه‌ها در اسرع وقت توسط دستگاه‌های متولی تدبیر و با همکاری هلال احمر رفع شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه وجود پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای می تواند باعث ارتقا ایمنی در سیستم حمل و نقل جاده‌ای شود، اظهار داشت: عملیات امداد و نجات یکی از مهمترین اصول واکنش اضطراری است و باید در زمانی کوتاه بعد از رخداد حادثه آغاز و با سرعت ادامه یابد تا افراد بیشتری نجات یابند لذا لازم است این پایگاه ها به امکانات لازم مجهز شود.

محمدعلی کاوسی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۵ پایگاه ثابت و پنج پایگاه موقت در سطح استان فعالیت دارند، افزود: ۱۴ مرکز عملیاتی نیز در سطح استان فعال است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با اشاره به جایگزینی بالگرد ۴۱۲ دو موتوره با بالگرد قدیمی، گفت: به زودی مجموع نیروهای امدادی کادر که طی سال جاری  به تیم های عملیاتی هلال احمر استان افزوده شده به ۶۰ نفر خواهد رسید.

وی با بیان اینکه در حال حاضر کشیک های مراکز عملیاتی شعب به صورت شیفت‌های دو نفره مدیریت می‌شوند، عنوان کرد: تیم آنست استان نیز به صورت ۲۴ ساعته آماده پاسخگویی به حوادث سطح استان است.

کاوسی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از یک هزار امدادگر داوطلب در پایگاه‌های امدادی سطح استان فعایت می‌کنند، افزود: جهت حفظ جان انسان‌ها و انگیزه داوطلبان حداقل امکانات باید برای این داوطلبین در پایگاه‌ها تامین شود‌.

وی با بیان اینکه از مجموع پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای استان تعداد ۱۷ پایگاه مشکل زیرساختی دارد، گفت: تیم امداد هوایی، تیم واکنش سریع و پایگاه امدادی مزینی در بیرجند، پایگاه‌های شهید ابوالحسنی عدالت پناه در شهرستان بشرویه، پایگاه شهید محبوبی سرایان، پایگاه دیگ رستم و مسجد شکر در شهرستان طبس، پایگاه حوض رباط قاین، پایگاه اداری_امدادی، ماژان و معصوم آباد در شهرستان خوسف ، پایگاه چاهداشی در شهرستان نهبندان، پایگاه مرزی میل ۷۸ درح، پایگاه امدادی سربیشه، پایگاه کلاته نو در شهرستان زیرکوه، پایگاه اسدیه در شهرستان درمیان و پایگاه باغستان فردوس نیاز به رفع مشکلات زیرساختی دارد.

وی ادامه داد: ‌مشکلات زیرساختی آب، برق، گاز از جمله ایجاد خط لوله، وجود نوسانات برقی، زیرسازی و آسفالت مسیر دسترسی، نبود تابلوهای راهنما، نبود خطوط تلفن ثابت و همچنین ساختمان های استیجاری از اهم مشکلات پایگاه‌های امداد و نجات در سطح استان است که امیدواریم هرچه زودتر برطرف شود.

در این جلسه که با حضور مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، مشکلات زیرساختی از جمله آسفالت و روکش مسیرهای ورودی تعدادی از پایگاه‌های جاده ای، انشعابات آب، برق، گاز و مخابرات این پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای بررسی و دستورات لازم برای رفع آنها صادر شد.

انتهای پیام/ 102