به گزارش "پیام خاوران"علی پور احمد با اشاره به اینکه این طرح تا کنون ۶۰ درصد پیشرفت کاری دارد گفت: با اتمام این طرح مردم و کشاورزان از عواید آن بهره مند میشوند. برای تکمیل این طرح حیاتی برای منطقه ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است که ۵۴ میلیارد تومان اختصاص یافته است و پیش بینی می شود ظرف یک سال آینده به بهره برداری برسد.
وی از دشت آهنگران و گزیک به عنوان مهمترین طرح های تغذیهای مصنوعی آبی منطقهای خراسان جنوبی عنوان کرد و گفت: ظرفیت یابی برای اجرای سایر طرح ها در حال اجرا است.
رئیس حوزه آبریز فلات مرکزی و حوزههای شرقی کشور با اشاره به اینکه خراسان جنوبی از نقاط کم باران کشور است گفت: راهی جز تغذیه مصنوعی سفرههای زیرزمینی و تعادل بخشی مصرف در خراسان جنوبی نداریم.
پور احمد با اشاره به اینکه ۹۵ درصد مصرف آب از منابع زیرزمینی است و باید مصرف بهینه و مدیریت شود از خراسان جنوبی به عنوان استاتی که کمترین چاههای غیر مجاز را دارد عنوان کرد.
وی افزود: طول خاک ریزی سد تغذیهای بندان ۳ هزار و ۴۰۰ متر و دارای ۷ دریچهی آبگیر و سرریز است که ۱/۷ دهم میلیون متر مکعب حجم آبگیری این سد تغذیهای مصنوعی است که سفرههای زیر زمینی را تقویت می کند.
انتهای پیام/ 102