وی افزود: با ساخت این مخازن ۲۰ درصد به ظرفیت ذخیرهسازی مخازن آب شهری استان تا پایان سال جاری افزوده خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی تصریح کرد: ساخت این مخازن از محل اعتبارات آبرسانی به شهرهای دارای تنش آبی، آبرسانی استانی و اقدام ملی مسکن در شهرهای بیرجند، ارسک، ماژان، اسدیه، گزیک، آبیز و دیهوک در دست اجرا است.
دوستی با بیان اینکه ۱۲ هزار کیلومتر خط انتقال و شبکه در سطح استان وجود دارد که بیش از ۶۵۰ کیلومتر آن فرسوده است، ادامه داد: با همه تلاشها اما حجم اصلاح شبکهها به فرسودگی شبکهها نمیرسد و هر سال میزان فرسودگی افزایش مییابد.
وی متوسط هدررفت آب استان را ۲۷ درصد اعلام کرد و گفت: هدررفت آب در سطح شهرهای استان ۲۵ درصد و در سطح روستاها ۳۲ درصد است.
دوستی یادآور شد: مرحله اول طرح جهاد آبرسانی یعنی آبرسانی به ۱۱۵ روستای استان با اعتبار ۲ هزار و ۵۶۰ میلیارد ریال در دست اجراست که خراسان جنوبی جزو پنج استان برتر در زمینه اجرای این طرح است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی بیان کرد: در نیمه نخست امسال ۲۳۶ حادثه در شبکه و انشعابات آبآشامیدنی و فاضلاب شهر بیرجند توسط تیم رفع حوادث ۱۲۲ آبفا برطرف شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: مدیریت صحیح، نگهداری دورهای و پیشبینی خطرات میتواند تا حد زیادی از وقوع حوادث در تأسیسات آبرسانی جلوگیری کند.
دوستی عنوان کرد: وجود مواد معلق، زبالهها یا حتی رشد باکتریها و جلبکها در لولههای آب میتواند باعث انسداد آنها و در نتیجه افزایش فشار و ترکیدن لولهها شود از طرفی تغییر در الگوهای بارش و خشکسالی ممکن است بر منابع آب و سیستمهای توزیع آن تأثیر بگذارد و تأسیسات آبرسانی را تحت فشار قرار دهد.
وی از مردم درخواست کرد که هرگونه بالازدگی فاضلاب و نشت آب آشامیدنی در نقاط مختلف را با شماره تلفن ۱۲۲ درمیان بگذارند تا نسبت به رفع آن در کوتاهترین زمان ممکن اقدام لازم صورت گیرد.
انتهای پیام/ 102