دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، صنعت برق خراسان جنوبی
تاریخ انتشار : چهارشنبه 19 مهر 1402 - 11:16
کد خبر : 53467

از غروب خورشید تا ۴ ساعت بعد در مصرف برق صرفه جویی کنید

از غروب خورشید تا ۴ ساعت بعد در مصرف برق صرفه جویی کنید

مردم، در شب‌های سرد پاییز و زمستان، از غروب خورشید تا ۴ ساعت بعد، به طور ویژه در مصرف برق صرفه جویی کنند.

به گزارش“پیام خاوران” ‘مدیر عامل  شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: ساعات اوج مصرف در فصول سرد سال، از غروب خورشید تا ۴ ساعت بعد از آن است و با توجه به استفاده بی رویه مردم از گاز برای تامین گرما و محدودیتی که برای تامین سوخت نیروگاه‌ها ایجاد می‌شود، حداکثر صرفه جویی ممکن در مصرف برق در ساعات شب توصیه می‌شود.

دادگر افزود: استفاده از وسایل گرمایشی برقی در فصول سرد سال بطور موکد ممنوع میباشد و با توجه به بازدهی بسیار پایین وسایل گرمایشی برقی، استفاده از این وسایل به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

مدیر عامل  شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: رکورد مصرف برق در پاییز و زمستان ۱۴۰۱، در خراسان جنوبی ۲۶۸ مگاوات بود.

وی همچنین با اشاره به گذر از تابستان ۱۴۰۲ بدون خاموشی در خراسان جنوبی گفت: در تابستان ۱۴۰۲، پیک بار استان به بیش از ۳۴۵ مگاوات رسید و در بیش از ۲۳ روز، رکورد مصرف سال گذشته شکسته شد.

انتهای پیام ۱۸۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.