دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی
تاریخ انتشار : دوشنبه 6 بهمن 1404 - 11:00
کد خبر : 71486
| نویسنده: محمد قربانی

بارش گسترده برف در خراسان جنوبی؛ تردد در همه محورهای استان برقرار است

بارش گسترده برف در خراسان جنوبی؛ تردد در همه محورهای استان برقرار است
بارش گسترده برف خراسان جنوبی را سفیدپوش کرد و با وجود شرایط جوی، تردد در تمامی محورهای استان برقرار است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری پیام خاوران، بارش رحمت الهی برف از شب گذشته تا امروز، اغلب نقاط خراسان جنوبی را سفیدپوش کرد و بار دیگر چهره این استان زخم‌خورده از خشکسالی را دگرگون ساخت؛ نعمتی که بیش از همه موجب خرسندی کشاورزان، دامداران و کودکان شد.

همزمان با بارش برف در نقاط مختلف خراسان جنوبی، جلوه‌ای کم‌نظیر از طبیعت زمستانی در کوه‌ها، دشت‌ها، خیابان‌ها و مناطق بیابانی استان شکل گرفت؛ بارشی که موجی از شکرگزاری و شادی را در میان مردم به‌ویژه بهره‌برداران بخش کشاورزی و دامداری به همراه داشت.

در همین راستا، نیروهای امدادی و خدمات‌رسان از جمله پلیس راه، راهداری، شهرداری‌ها و هلال‌احمر از ساعات اولیه بارش در آماده‌باش کامل قرار گرفتند. پلیس راه شهرستان نهبندان نیز با حضور مستمر در محورهای نهبندان ـ شهداد و نهبندان ـ زابل، خدمات امدادرسانی لازم را به هم‌وطنان ارائه داد.

تردد در تمامی جاده‌های استان برقرار است

سرهنگ امیر محمد کاظمی، رئیس پلیس راه استان خراسان جنوبی گفت: تردد در همه محورهای مواصلاتی استان جریان دارد و از رانندگان درخواست می‌شود با حوصله، رعایت سرعت مطمئنه و قوانین راهنمایی و رانندگی تردد کنند.

وی افزود: محدودیت تردد اتوبوس‌ها در گردنه پُداران محور بیرجند ـ سربیشه که به‌دلیل شرایط ناایمن اعمال شده بود، هم‌اکنون برداشته شده و تردد در این محور برقرار است.
به گفته رئیس پلیس راه استان، تردد در محور نهبندان ـ شهداد با استفاده از زنجیر چرخ امکان‌پذیر بوده و در برخی محورهای روستایی شهرستان درمیان نیز به‌دلیل انجام نشدن کامل عملیات برف‌روبی، تردد صرفاً با زنجیر چرخ انجام می‌شود.

معابر شهری بیرجند بدون یخ‌زدگی است

میرزایی، معاون خدمات شهری شهرداری بیرجند نیز با اشاره به وضعیت معابر شهری اظهار کرد: صبح امروز سطح معابر شهر کاملاً باز و بدون یخ‌زدگی بود و شهر برای تردد شهروندان آمادگی کامل دارد.

ادارات با تأخیر و مدارس مرکز استان غیرحضوری شد

ستاد مدیریت بحران استان خراسان جنوبی نیز روز گذشته در پی این شرایط جوی اعلام کرد: امروز در مرکز استان، ادارات و بانک‌ها با دو ساعت تأخیر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد و مدارس به‌صورت غیرحضوری برگزار می‌شود.

محمد فرهادی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی، با اشاره به تصمیمات اتخاذشده در جلسه ستاد مدیریت بحران استان گفت: دانشگاه‌ها طبق برنامه قبلی عمل خواهند کرد؛ به‌گونه‌ای که امتحانات مقطع کارشناسی عمدتاً غیرحضوری و مقاطع بالاتر به‌صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی افزود: در شهرستان‌های غربی استان شامل فردوس، سرایان، بشرویه، طبس و عشق‌آباد، ادارات و بانک‌ها به روال عادی فعال بوده و مدارس حضوری هستند.

معاون استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: در سایر شهرستان‌ها از جمله قائنات، زیرکوه، درمیان، بشرویه و نهبندان، ادارات به‌صورت دورکاری فعالیت خواهند داشت، مدارس غیرحضوری بوده و بانک‌ها به‌صورت شیفتی و کشیک به مردم خدمات ارائه می‌کنند.

فرهادی با تأکید بر آمادگی کامل دستگاه‌های خدمات‌رسان خاطرنشان کرد: راهداران، هلال‌احمر، شهرداری‌ها و پلیس راه در آمادگی کامل برای کمک به درراه‌ماندگان و پاکسازی معابر قرار دارند و تأمین سوخت مورد نیاز نانوایی‌ها و ادارات نیز تضمین شده است.

وی در پایان گفت: تصمیم‌گیری درباره شرایط روز سه‌شنبه، پس از بررسی وضعیت واقعی جوی در روز جاری انجام خواهد شد.

پایان پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.