دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، شهرستان ها، صنعت معدن،بازرگانی، فردوس
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 تیر 1403 - 9:39
کد خبر : 60245

بازگشت ۴۷۰ واحد نیمه فعال و راکد خراسان جنوبی به چرخه تولید در دولت سیزدهم

بازگشت ۴۷۰ واحد نیمه فعال و راکد خراسان جنوبی به چرخه تولید در دولت سیزدهم

استاندار خراسان جنوبی گفت: در دولت سیزدهم کارهای جهشی و بزرگی از جمله بازگشت به چرخه تولید بیش از ۷ هزار واحد نیمه تمام و راکد در سطح کشور انجام شد که ۴۷۰ مورد آن مربوط به استان خراسان جنوبی است.

به گزارش “پیام خاوران“، جواد قناعت در مراسم گرامیداشت شهدای خدمت در فردوس با اشاره به برنامه سفر خود به شهرستان اظهار داشت: ۱۳ شهریور روز حرکت های جهادی ثبت شده و مقرر است تا ۱۳ شهریور ماه امسال اجلاسیه ملی حرکت‌های جهادی در شهرستان فردوس برگزار شود.

وی با اشاره به زلزله سال ۱۳۴۷ فردوس و آغاز حرکت های جهادی با حضور مقام معظم رهبری در این شهرستان، گفت: این اجلاسیه فرصتی است تا ظرفیت ها و توانمندی های شهرستان فردوس و استان معرفی شده و روی آنتن صدا و سیما برود.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: زنده نگهداشتن حرکت های جهادی کار ارزشمندی است و فلسفه این اجلاسیه نیز همین است، برخی سیاسیون غرب‌گرا به دنبال کمرنگ کردن حرکت های جهادی و خودجوش هستند لذا باید برای این مهم، خیلی قوی پای کار بود.

قناعت با اشاره به شرایط حاکم بر دوران هشت سال دفاع مقدس و حرکت های جهادی مردم در آن زمان، گفت: الحمدالله با کمک مردم این روحیه های جهادی و خود جوش زنده مانده است.

به گفته وی؛ روحیه جهادی و انقلابی مختص زمان جنگ نیست و هر موقع روحیه جهادی در دولت حاکم باشد پروژه های نیمه تمام تکمیل می شود.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به احداث واحدهای اقتصادی بزرگ در استان و کشور گفت: اگر قرار است در جایی کار انجام شود یکی از مؤلفه های تأثیر گذار برق است که احداث پست ۴۰۰ کیلوولت در دستور کار دولت سیزدهم بود.

قناعت ادامه داد: قبل از دولت سیزدهم در خراسان جنوبی سه پست ۴۰۰ کیلو ولت احداث شده بود اما در همین دولت سه پست ۴۰۰ کیلو ولت دیگر در دستور کار قرار گرفت.

استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: شهر فردوس یک هزار و ۳۰۰ هکتار وسعت دارد اما در همین دو سال و نیم دولت سیزدهم ۴۵۰ هکتار از اراضی، وارد محدوده شهری شده که یک سوم مساحت فردوس را شامل می شود.

به گفته وی؛ کارهای جهشی و بزرگ از جمله بازگشت به چرخه تولید بیش از ۷ هزار واحد نیمه تمام و راکد در سطح کشور انجام شد که ۴۷۰ مورد مربوط به استان خراسان جنوبی است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ویژگی های سید الشهدای خدمت، گفت: آیت الله رئیسی خستگی را خسته کرده و همواره به دنبال کار، تلاش و کوشش بود.

قناعت خاطرنشان کرد: اشراف منطقه ای و اطلاعاتی آیت الله رئیسی نسبت به کمبودها و توانمندی های خراسان جنوبی کامل بود و ایشان توجه خاصی به این منطقه کمتر توسعه یافته داشتند.

وی با اشاره به انتخابات هشتم تیرماه و مشارکت بالای مردم استان در انتخابات گذشته، گفت: این حضور گسترده موجب کسب رتبه دوم کشوری به لحاظ مشارکت در انتخابات شد لذا انتظار داریم مردم این استان بار دیگر انتخاب اصلح را در انتخابات آینده مد نظر داشته باشند تا خدمات دولت رئیسی استمرار داشته باشد.

قناعت از برنامه های سفر نیم روزه خود به شهرستان فردوس گفت و تصریح کرد: امروز سالن چند منظور شهرستان فردوس با هزینه کرد ۲۷ میلیارد تومان افتتاح و پروژه های مدرسه و مسجد سایت نهضت ملی مسکن این شهرستان هم کلنگ زنی شد.

استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: سالن چند منظوره و ۲۷۰۰ متر مربعی فردوس در سال ۹۰ کلنگ زنی شد و تا قبل از اسقرار این دولت ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما در این دولت ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت و امروز افتتاح شد.

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.