دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، راه و ساختمان
تاریخ انتشار : پنجشنبه 3 مهر 1399 - 8:40
کد خبر : 18535

بررسی مشکلات اراضی وقفی در روستای شوکت آباد بیرجند

بررسی مشکلات اراضی وقفی در روستای شوکت آباد بیرجند

در راستای تفاهم نامه فی مابین این نهاد و سازمان اوقاف و امور خیریه کشور جلسه ای با حضور اعضای کارگروه استانی برگزار و مشکلات اراضی وقفی در روستای شوکت آباد بیرجند بررسی گردید.

به گزارش” پیام خاوران ” به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان جنوبی، در راستای تفاهم نامه فی مابین این نهاد و سازمان اوقاف و امور خیریه کشور جلسه ای با حضور اعضای کارگروه استانی برگزار و مشکلات اراضی وقفی در روستای شوکت آباد بیرجند بررسی گردید.

این جلسه در اداره کل بنیاد مسکن استان برگزار و مقرر شد : اراضی وقفی بمنظور تامین مسکن روستائیان، با در نظر گرفتن اولویت، به محدوده روستای شوکت آباد الحاق شود و ضمناً برای رفع مشکلات موجود در محدوده اراضی سمت توسعه این روستا نیز مجدداً نقشه برداری انجام و نواقص اصلاح گردد.

 

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.