دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، نفت و گاز
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 13:15
کد خبر : 67180
| نویسنده: محمد قربانی

طی سال ۱۴۰۳ صورت گرفت:

برگزاری  بیش از ۲۹ هزار نفر ساعت آموزش در شرکت گاز استان خراسان جنوبی

برگزاری  بیش از ۲۹ هزار نفر ساعت آموزش در شرکت گاز استان خراسان جنوبی
مدیرعامل شرکت گاز استان خراسان جنوبی با اشاره به نقش آموزش در پویایی سازمان، از برگزاری  بیش از ۲۹ هزار نفر ساعت آموزش جهت مدیران و کارکنان در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش “ پیام خاوران ” به نقل از روابط عمومی شرکت گاز خراسان جنوبی، رحمان محمودی در تشریح این خبر گفت: طی سال گذشته، ۲۹ هزار و ۱۶۳ نفرساعت دوره آموزشی برای ۲۹۳۷ نفر از همکاران در شرکت گاز استان خراسان جنوبی در قالب ۱۱۴ دوره آموزشی برگزار شده است.

محمودی با اشاره به برگزاری ۱۳۳۶ نفرساعت آموزش برای همکاران مشمول بند «د» و «و» افزود: ۶۰ نفر از همکاران مشمول این بندها در قالب سه دوره از آموزش‌های ارائه‌شده بهره‌مند شده‌اند و برگزاری دوره‌های بدو استخدام این همکاران طی سال جاری نیز ادامه خواهد داشت.

وی افزود: به‌طور کلی آموزش‌های ارائه‌شده شامل سه بخش فنی، مدیریتی و عمومی و برای مدیران، کارکنان رسمی، قرارداد مستقیم و نیروهای پیمانکاری بوده است.

محمودی تصریح کرد: یکی از نقاط قوت آموزش در شرکت گاز، برخورداری از تقویم آموزشی مدون بر اساس نیازسنجی و همچنین میزان علاقه‌ کارکنان در بحث یادگیری و آموزش است که بر اساس آن، دوره‌های مختلف تخصصی و عمومی به‌صورت جامع و کاملاً هدفمند برگزار می‌شود.

گفتنی است طی سال ۱۴۰۳ دوره‌های متنوعی از جمله: اصول و مفاهیم پدافند غیرعامل، ایمنی کار در فضای بسته، پروانه‌های کار گرم و سرد، درس‌آموزی از حوادث، نقشه‌خوانی خطوط لوله، سخن‌وری و فن بیان، قوانین مالیاتی و مهارت‌های ارتباطی به همت واحد آموزش در شرکت گاز استان خراسان جنوبی برگزار شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.