دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، شهرستان ها
تاریخ انتشار : پنجشنبه 13 خرداد 1400 - 13:49
کد خبر : 26678

برگزاری تور مجازی اکوتوریسم شهرستان طبس خراسان جنوبی

برگزاری تور مجازی اکوتوریسم شهرستان طبس خراسان جنوبی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی از برگزاری تور مجازی اکوتوریسم این شهرستان خبر داد.

به گزارش “پیام خاوران”، حسن رمضانی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این تور مجازی توسط انجمن علمی دانشجویی جغرافیای دانشگاه بیرجند و با همکاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی، انجمن علمی دانشجویی جغرافیای دانشگاه‌های رازی کرمانشاه، محقق اردبیلی، دامغان، مازندران و پیام نور ارومیه، روز دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ برگزار شد.

زهرا رضایی ملکوتی کارشناس ثبت میراث طبیعی استان نیز در این وبینار، اطلاعات جامعی در خصوص اکوتوریسم و معرفی آثار طبیعی ثبت شده شهرستان طبس در فهرست میراث ملی ارایه کرد.

وی ضمن توضیحات کامل و ارائه تصاویری از جاذبه‌های طبیعی گفت: آثار ارزشمند ثبت شده طبس که ۱۰ اثر طبیعی هستند، شامل درختان کهنسال، آبشار، بیابان، کال، چشمه، منظر و جنگل بوده و از جاذبه های شاخص این شهرستان به شمار می‌روند.

کارشناس ثبت میراث طبیعی استان افزود: این پدیده‌های منحصر به فرد، همه ساله گردشگران زیادی را به سمت خود جذب می‌کنند و با عنایت به اینکه آثار طبیعی جزو آثار تجدیدناپذیر هستند لذا حفاظت و نگهداری از آنها بسیار حائز اهمیت بوده و در این خصوص مشارکت دستگاههای ذیربط و همکاری مردم محلی و گردشگران را می‌طلبد.

برنامه تور مجازی اکوتوریسم شهرستان طبس، بسیار مورد توجه دانشجویان و علاقمندان قرار گرفت و آنها با جاذبه های طبیعی شهرستان زیبا و تاریخی طبس آشنا شدند.

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.