بستری ۱۴ بیمار کرونایی خراسان جنوبی در بخش مراقبتهای ویژه

دبیر ستاد پیشگیری و کنترل کرونا در استان خراسان جنوبی از بستری ۱۴ بیمار کرونایی در بخش مراقبتهای ویژه خبر داد.
به گزارش “پیام خاوران“، غلامرضا شریف زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: روز گذشته ۷۷ آزمایش جدید کرونا در استان انجام شد که ۳۲ مورد مثبت جدید شناسایی شد.
دبیر ستاد پیشگیری و کنترل کرونا در استان خراسان جنوبی بیان کرد: از این تعداد ۱۴ مورد از بیرجند، ۸ مورد از نهبندان، ۴ مورد از بشرویه، ۳ مورد از قاین، ۲ مورد از خوسف و یک مورد از فردوس شناسایی شد.
به گفته وی در حال حاضر ۶۳ بیمار با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای خراسان جنوبی بستری هستند که ۶۰ نفر کرونا مثبتند و از این تعداد ۱۴ نفر در بخش مراقبتهای ویژه بستری هستند که حال ۳ نفر نامساعد است.
دبیر ستاد پیشگیری و کنترل کرونا در خراسان جنوبی گفت: در شبانه روز گذشته ۲ نفر دیگر در استان براثر این بیماری جان خود را از دست دادند و مجموع موارد فوت به یک هزار و ۳۹۵ نفر افزایش یافت.
شریف زاده افزود: در ادامه عملیات واکسیناسیون کرونا در استان ۵۷۸ هزار و ۳۰۳ نفر واکسن نوبت اول، ۵۱۷ هزار و ۶۸۹ نفر واکسن نوبت دوم و ۲۰۳ هزار ۲۰۱ نفر واکسن نوبت سوم را دریافت کردند.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :کرونا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰