دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اقتصادی، بشرویه، بیرجند، خوسف، درمیان، زیرکوه، سرایان، سربیشه، شهرستان ها، صنعت برق خراسان جنوبی، طبس، عشق آباد، فردوس، قائن، نهبندان
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 بهمن 1404 - 13:57
کد خبر : 71559
| نویسنده: محمد قربانی

همزمان با دهه فرخنده فجر صورت می گیرد

بهره‌برداری از ۱۲۷ پروژه صنعت برق خراسان جنوبی

بهره‌برداری از ۱۲۷ پروژه صنعت برق خراسان جنوبی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی از افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۲۷ پروژه بزرگ صنعت برق در استان همزمان با ایام ا... دهه فجر خبر داد.

به گزارش “ پیام خاوران ” ؛ مهدی دادگر مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با تبریک چهل وهفتمین فجر انقلاب اسلامی در تشریح پروژه‌های جدید شرکت اظهار داشت: این پروژه‌ها با تمرکز بر تأمین زیرساخت‌های مسکن ملی، برق‌رسانی به روستاهای محروم و توسعه نیروگاه‌های خورشیدی به بهره‌برداری می‌رسد.

وی بیان کرد: همزمان با ایام پیش‌رو، ۱۲۷ پروژه اصلی در قالب یک هزار و۴۵۴ زیرپروژه با مجموع اعتبار ۱۴ هزار و ۶۴۵ میلیارد ریال در سطح استان افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به اولویت‌های این شرکت در راستای سیاست‌های دولت، گفت: بخش بزرگی از این اعتبارات به تأمین برق متقاضیان در سایت‌های «نهضت ملی مسکن» اختصاص یافته است که در این راستا ۱۰ پروژه اصلی با اعتبار ۳ هزار و ۶۲۲ میلیارد ریال آماده بهره‌برداری است؛ همچنین کلنگ‌زنی ۳ پروژه جدید دیگر نیز در این سایت‌ها آغاز خواهد شد.

تحول در زیرساخت‌های روستایی و محرومیت‌زدایی

مهندس دادگر به برق‌رسانی به روستاهای فاقد برق اشاره کرد و افزود: با تلاش متخصصان این شرکت، روستاهای «خیرآباد» بیرجند، «چاه کوهی نژاد» و «ملک آباد» نهبندان و «تقی‌آباد» عشق‌آباد به شبکه سراسری متصل شدند. همچنین عملیات برق‌رسانی به روستای «چَستَک سفلی» در شهرستان سربیشه نیز کلنگ‌زنی می‌شود.

وی اصلاح و بهسازی شبکه‌های فرسوده را از دیگر اقدامات مهم برشمرد و تصریح کرد: پروژه تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار در ۱۰ نقطه استان با اعتبار یک هزار و ۲۰۹ میلیارد ریال و همچنین اصلاح شبکه‌های برق شهری و روستایی با هدف پایداری شبکه و کاهش تلفات به سرانجام رسیده است.

خراسان جنوبی؛ پیشتاز در انرژی‌های تجدیدپذیر

وی از اتصال ۱۰.۴ مگاوات نیروگاه خورشیدی به شبکه برق استان خبر داد و گفت: برای این طرح بالغ بر ۴ هزار و ۲۱۱ میلیارد ریال هزینه شده است. همچنین در راستای حمایت از جامعه عشایری، ۱۵۲ سامانه خورشیدی قابل حمل نیز به این قشر زحمت‌کش واگذار شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی در پایان خاطرنشان کرد: تأمین برق نواحی صنعتی، پارک علم و فناوری بیرجند، هوشمندسازی کنتورها و توسعه و بهسازی روشنایی معابر از دیگر طرح‌هایی است که در این ایام به بهره‌برداری می‌رسد تا شاهد ارتقای کیفیت خدمات و رضایتمندی مردم شریف خراسان جنوبی باشیم.

انتهای پیام

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.