دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی، اخبار استان، اخبار برگزیده استان، محیط زیست
تاریخ انتشار : یکشنبه 28 خرداد 1402 - 13:57
کد خبر : 49936

بیرجند، دومین مرکز استان داغ کشور است

بیرجند، دومین مرکز استان داغ کشور است

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: در ۲۴ ساعت گذشته بیرجند با ۴۱ درجه سلسیوس به همراه یزد و زاهدان، دومین مرکز گرم کشور بوده است.

به گزارش “پیام خاوران” فاطمه زارعی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ۲۴ ساعت گذشته بیرجند با ۴۱ درجه سلسیوس به همراه یزد و زاهدان، دومین مرکز گرم کشور بوده است.

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: ایستگاه بندان نهبندان  نیز با حداکثر دمای ۴۸ درجه سلسیوس نیز به طور مشترک با ایستگاه‌های شهداد و زابل گرمترین نقاط کشور بوده است.

وی بیان کرد: در این مدت در سایر نقاط استان نیز به جز ۳ شهرستان سربیشه، قاینات و درمیان بقیه مراکز شهرستان‌ها حداکثر دمای بالای ۴۰ درجه را تجربه کردند.

زارعی عنوان کرد: در ۲۴ ساعت آینده نیز گاهی وزش باد و گرد و خاک را خواهیم داشت و به لحاظ دمایی نیز روند افزایش دما ادامه دارد.

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت:  گرمای هوا تا پایان هفته ادامه خواهد داشت و نسبت به شرایط عادی فصل بهار، هوا گرمتر می‌شود.

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.