دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، بشرویه، بیرجند، شهرستان ها، طبس، قائن
تاریخ انتشار : پنجشنبه 15 دی 1401 - 10:52
کد خبر : 43762

بیش از ۲ هزار واحد مسکن در بیرجند توسط انبوه سازان وارد فاز اجرایی شده است

بیش از ۲ هزار واحد مسکن در بیرجند توسط انبوه سازان وارد فاز اجرایی شده است

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: دو هزار و ۷۴ واحد طرح نهضت ملی مسکن در شهر بیرجند توسط انبوه سازان وارد فاز اجرایی شده است.

به گزارش “پیام خاوران” وحید داعی در یازدهمین جلسه شورای مسکن خراسان جنوبی اظهار داشت: ۸۶ هزار و ۳۱۵ نفر تاکنون در طرح نهضت ملی مسکن در سطح استان ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد ۲ هزار و ۳۲۴ نفر متقاضی استفاده از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت (فرزند سوم) هستند.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی افزود: متقاضیان قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در شهر بیرجند می‌توانند از تاریخ ۱۹ دیماه با همراه داشتن مدارک مورد نیاز جهت تشکیل پرونده به دفاتر پیشخوان دولت و در سایر شهرهای استان به ادارات راه و شهرسازی شهرستان‌های تابعه مراجعه کنند.

وی افزود: در طرح نهضت ملی مسکن در شهر بیرجند نیز تاکنون ۲ هزار و ۷۴ واحد توسط انبوه سازان وارد فاز اجرا شده که یک هزار و ۲۱۱ واحد در مرحله فونداسیون قرار دارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار داشت: طرح نهضت ملی مسکن به جهت موضوع واگذاری زمین، مدت‌ها معطل مانده بود که با تدابیر اندیشیده شده، این مشکل مرتفع شد.

علیرضا عباس‌زاده تصریح کرد: بنا به مصوبه شورای مسکن، طرح نهضت ملی مسکن در بشرویه نیز تعیین تکلیف شد و این واحدها به صورت ویلایی احداث می شوند که مطالبه مردم افزایش متراژ واحدهای مسکونی بود.

وی گفت: پیگیری‌های مؤثر نماینده مردم شهرستان‌های فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی در این زمینه نتیجه داد و توانستیم در دو مرحله نسبت به افزایش متراژ واحدها اقدام کنیم که در مرحله اول، متراژ واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن از ۱۶۰ به ۱۸۰ متر مربع افزایش یافت و در این جلسه نیز حدنصاب واحدهای طرح نهضت ملی مسکن ۲۰۰ مترمربع تعیین شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی متذکر شد: این موضوع اگر چه برای شهر بشرویه مصوب شد، اما به همه شهرهای استان تسری می‌یابد.

عباس‌زاده افزود: با این تصمیم، تمام زمین‌های واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در تمامی شهرهای استان به استثنای بیرجند به صورت ویلایی و با متراژ ۲۰۰ مترمربع واگذار می‌شوند.

وی با تأکید بر رفع مشکل واگذاری زمین در بشرویه خاطرنشان کرد: شهرداری بشرویه از روز پنجشنبه ۱۵ دی ماه، موضوع آماده سازی اراضی را آغاز می‌کند و راه و شهرسازی و بنیاد مسکن نیز روز شنبه ۱۷ دی ماه، نسبت به واگذاری زمین‌ها از طریق قرعه کشی اقدام خواهند کرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی همچنین از احداث واحدهای نهضت ملی مسکن در قاین به صورت ویلایی خبر داد و گفت: پیش از این و به جهت کمبود زمین با کاربری مسکونی قرار بود، واحد‌های نهضت ملی مسکن در شهر قاین به صورت آپارتمانی احداث شوند.

وی تصریح کرد: در بیرجند به علت کافی نبودن زمین‌های با کاربری مسکونی، واحدهای طرح نهضت ملی مسکن به صورت آپارتمانی احداث می‌شوند.

عباس زاده متذکر شد: افرادی که در شهر بیرجند برای طرح نهضت ملی مسکن ثبت نام کرده‌اند، در صورتی که متقاضی احداث واحدها به شکل ویلایی باشند، امکان واگذاری قطعات مورد نیاز در شهر خوسف برای این عزیزان فراهم شده است.

وی از روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن در طبس گفت و خاطرنشان کرد: با وجود اینکه در شهر طبس واحدهای مسکونی نهضت ملی مسکن احداث شده اما تاکنون زیرساخت‌های لازم در این زمینه ف

منبع: تسنیم

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.