دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، درمیان
تاریخ انتشار : چهارشنبه 15 بهمن 1404 - 15:35
کد خبر : 71592
| نویسنده: محمد قربانی

استاندار خراسان جنوبی:

تأمین زمین برای جوانان از برنامه‌های اولویت‌دار است

تأمین زمین برای جوانان از برنامه‌های اولویت‌دار است
استاندار خراسان جنوبی گفت: تأمین زمین برای جوانان از برنامه‌های اولویت‌دار است.

به گزارش ” پیام خاوران ” ، سید محمدرضا هاشمی در چهارمین روز از دهه مبارک فجر در جمع مردم روستای نوغاب از توابع شهرستان درمیان، با تبریک سالروز ولادت با سعادت حضرت صاحب‌الزمان (عج) و ایام‌الله دهه فجر، بر اهمیت وحدت، انسجام و خدمت بی‌منت به مردم تأکید کرد.

وی با قدردانی از حضور مردم، علما، معتمدان و بزرگان منطقه، به‌ویژه مولوی عبداللهی امام جمعه روستای نوغاب، به رویکرد دولت در خدمت‌رسانی عادلانه به همه شهروندان اشاره کرد و گفت: در مسیر خدمت به مردم هیچ تفاوتی میان اقشار، مناطق و مذاهب قائل نیستیم و همه را به‌عنوان شهروندان ایرانی و مسلمان شایسته بهترین خدمات می‌دانیم.

استاندار تأمین زمین برای جوانان را یکی از اولویت‌های مهم استان عنوان کرد و اظهار داشت: دولت مکلف به تأمین زمین برای متقاضیان است و این اقدام از یک نفر تا صد نفر انجام خواهد شد و زمین تحویلی حتماً باید دارای زیرساخت‌ های لازم از جمله آب برق و گاز باشد.

هاشمی با اشاره به اجرای گسترده طرح‌های هادی در روستاها متذکر شد: با همکاری دهیاری‌ها و حمایت شوراهای اسلامی، اقدامات خوبی در زمینه سنگفرش معابر و بهسازی روستاها در حال انجام است که با جدیت ادامه خواهد یافت.

وی از همراهی علما، مسئولان محلی و مردم قدردانی کرد و ابراز امیدواری نمود؛ با تداوم وحدت و همدلی، اقدامات مؤثر و ماندگاری برای رفاه و توسعه روستاها انجام شود.

انتهای پیام/۲۵۰

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.