دسته‌بندی‌های خبر: آموزش وپرورش، اجتماعی، اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اخبار برگزیده کشور
تاریخ انتشار : پنجشنبه 2 تیر 1401 - 15:30
کد خبر : 38547

تحصیل بیش از هزار و ۷۰۰ دانش آموز افغانستانی در خراسان جنوبی

تحصیل بیش از هزار و ۷۰۰ دانش آموز افغانستانی در خراسان جنوبی

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی خراسان جنوبی از تحصیل بیش از هزار و ۷۰۰ دانش آموز افغانستانی در استان خبر داد.

به گزارش “پیام خاوران“، محسن صفائی ظهر امروز در نشست گرامیداشت روز جهانی پناهنده گفت: مهاجرت اتابع افغانستانی به استان از سال ۱۳۶۰ شروع شد و هم اکنون بیش از ۱۰ هزار مهاجر افغانستانی در استان سکونت دارند.

وی گفت: با توجه به فرمان رهبر معظم انقلاب، هیچ تبعه مجاز و غیر مجازی نباید از تحصیل باز بماند که به دنبال این امر، هم اکنون بیش از هزار و ۷۰۰ دانش آموز و بیش از ۵۰۰ دانشجوی افغانستانی در استان در حال تحصیل هستند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی خراسان جنوبی افزود: اجرای مرحله یک سوله دو منظوره، توزیع ۶۰۰ بسته غذایی، اجرای طرح های مشترک با فنی و حرفه‌ای برای مهارت آموزی مهاجرین، اجرای طرح بیمه سلامت رایگان برای اقشار آسیب پذیر و توزیع کارت هدیه بین اقشار آسیب پذیر افغانستانی از جمله اقدامات اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان از ابتدای سال تاکنون برای اتباع افغانستانی بوده است.

صفایی بیان کرد: پس از تیر پارسال و ورود موج جدیدی از مهاجرین افغانستانی به کشور و استان، بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار مهاجر افغانستانی فاقد مدرک در کشور شناسایی شدند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی خراسان جنوبی گفت: این افراد تا پایان مهر امسال به عنوان پناهنده در کشور پذیرفته شدند.

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.