تقدیر از ۲ واحد صنعتی و معدنی خراسان جنوبی با حضور رئیس جمهور

دو واحد صنعتی و معدنی خراسان جنوبی در همایش ملی روز صنعت و معدن با حضور رئیس جمهور تقدیر شدند.
به گزارش “پیام خاوران“، دو واحد صنعتی و معدنی خراسان جنوبی در همایش ملی روز صنعت و معدن با حضور رئیس جمهور تقدیر شدند.
در این همایش از واحدهای صنعتی و معدنی منتخب ملی، شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان (مجتمع معدنی و صنعتی طلای شادان ) به عنوان واحد برتر کشوری در گروه اکتشاف و همچنین شرکت تهیه و توزیع مواد نسوز سربیشه به عنوان واحد برتر صنعتی تقدیر شد.
معدن طلای شادان با ذخیره قطعی بیش از ۵۴ میلیون تن کانسنگ طلا، سومین ذخیره کشور و بیشترین ذخیره کانسنگ طلا در میان معادن استان را به خود اختصاص داده است.
معدن و واحد فرآوری طلای مجتمع صنعتی، معدنی شادان با سرمایهگذاری شرکت معادن و صنایع معدنی کارند صدر جهان و شرکت سرمایه گذاری خوارزمی، بزرگترین واحد استحصال طلا در شرق کشور است که ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ کیلوگرم طلا را دارد.
منبع: فارس
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :همایش ملی روز صنعت، واحد صنعتی و معدنی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰