دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی، اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اخبار برگزیده کشور، اربعین
تاریخ انتشار : پنجشنبه 26 مرداد 1402 - 12:15
کد خبر : 51732

تمدید ۴۲۰ گذرنامه عادی تاریخ گذشته در خراسان جنوبی

تمدید ۴۲۰ گذرنامه عادی تاریخ گذشته در خراسان جنوبی

رئیس اداره مهاجرت و گذرنامه فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی گفت: تاکنون ۴۲۰ گذرنامه عادی که تاریخ انقضای آن فرا رسیده بود، با نصب برچسب تمدید شد.

به گزارش “پیام خاوران” سرهنگ علی زنگویی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طبق توافق جمهوری اسلامی ایران و دولت عراق صدور گذرنامه زیارتی با هزینه ۵۰ هزار تومان صادر می‌شود و برای سفر زائران در ماه‌های محرم و صفر به عتبات عالیات تا پنج سال قابل استفاده است.

رئیس اداره مهاجرت و گذرنامه فرماندهی انتظامی خراسان جنوبی گفت: از ابتدای آغاز این طرح ۱۱ هزار و ۷۰۰ نفر درخواست صدور گذرنامه زیارتی داده‌اند که تاکنون ۶ هزار و ۵۰۰ گذرنامه برای این افراد صادر و ارسال شده است.

وی با بیان اینکه تا روز اربعین امکان درخواست صدور گذرنامه وجود دارد از شهروندان خواست: درخواست خود برای صدور گذرنامه را به روزهای منتهی به اربعین موکول نکنند.

زنگویی بیان کرد: تاکنون ۴۲۰ گذرنامه عادی که تاریخ انقضای آن فرا رسیده بود، با نصب برچسب تمدید شد که این تمدید فقط برای حضور در راهپیمایی اربعین است.

مدیر حج و زیارت خراسان جنوبی نیز در جمع خبرنگاران از ثبت‌نام ۱۸ هزار نفر در استان در سامانه سماح برای حضور در راهپیمایی اربعین حسینی خبر داد و گفت: ۱۶ هزار و ۴۰۰ نفر از این تعداد مرز مهران را برای خروج از کشور انتخاب کردند.

حسین دستگردی با اشاره به اینکه حدود ۱۱ هزار نفر با خودروی شخصی به مرز اعزام می‌شوند گفت: اتوبوس، قطار و هواپیما دیگر وسایلی هستند که اعزام زوار به مرز را انجام می‌دهند.

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.