توسعه زیرساختها نیاز اساسی گردشگری خراسان جنوبی است
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: گردشگری یکی از راهبردهای اصلی توسعه و پیشرفت استان است.
به گزارش “پیام خاوران”، عیلرضا عباسزاده در نشست هماهنگی مدیران روابط عمومی دستگاههای اجرایی خدمات سفر خراسان جنوبی اظهار داشت: معرفی ظرفیتهای گردشگری خراسان جنوبی از جمله مسایلی است که باید به آن بیش از گذشته پرداخته شود تا مسافران و گردشگران با فرهنگ غنی این استان بهتر آشنا شوند.
وی توسعه زیرساختها را نیاز گردشگری خراسان جنوبی دانست و بیان کرد: در حال حاضر گردشگری در سطح جهان به عنوان یک صنعت و زمینه توسعه مطرح است و توسعه بدون گردشگری در جهان معنا ندارد و از طرفی نباید هیچ یک حوزههای توسعهای خراسان جنوبی را از هم جدا ببینیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی معادن، کشاورزی، بادهای ۱۲۰ روز، مرز مشترک، کویر، سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی و روزهای آفتابی را از جمله ظرفیتهای و پتانسیلهای خراسان جنوبی ذکر و بیان کرد: باید این ظرفیتها را به منصه ظهور برسانیم که یکی از راهکارها استفاده بهینه از این ظرفیتها، معرفی آن در سطح کشور در راستای توسعه صنعت گردشگری است.
عباسزاده اظهار داشت: محصولات راهبردی در بخش کشاورزی خراسان جنوبی داریم که در فصل کاشت و برداشت این محصولات میتواند ظرفیت مناسبی برای توسعه گردشگری مرزعه در استان باشد.
وی گفت: برگزاری تورهای رسانهای با حضور خبرنگاران و فعالان رسانهای کشور در استان در دستورکار قرار گیرد چرا که نقش موثری در معرفی ظرفیتهای خراسان جنوبی به خصوص در بخش گردشگری خواهد داشت.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی عنوان کرد: المانهای نوروزی توسط مجموعههای شهرداریها طراحی و نصب میشود که باید این المانهای متناسب با بافت فرهنگی خراسان جنوبی باشد.
وی با تاکید بر اینکه زیرساخت هوایی ما در خراسان جنوبی خیلی ضعیف است و باید تقویت شود، اضافه کرد: توسعه زیرساختها و تقویت ناوگان حمل و نقل هوایی استان از جمله اولویتهای استاندار خراسان جنوبی است، لغو شدن پروازها مطلوب خراسان جنوبی نیست.
عباسزاده ادامه داد: به دلیل عدم زیرساخت توسعهای در خراسان جنوبی، هزینههایی زیادی را داریم پرداخت میکنیم، اگر به دنبال جذب گردشگر هستیم باید زیرساختهای توسعهای خراسان جنوبی را تقویت کنیم.
اطلس گردشگری استان دارای پیوست رسانهای باشد
محمود مقامی نیز در این جلسه اظهار داشت: در اطلاعرسانی ظرفیتهای استان ضعفهایی وجود دارد و همین موضوع باعث شده که نتوانیم سیمای خراسان جنوبی را در سطح کشور به خوبی معرفی کنیم.
مشاور استاندار و مدیر روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی گفت: کمیته اطلاعرسانی خدمات سفر با محوریت روابط عمومی دستگاههای اجرایی برای اولین بار در استان در راستای معرفی هر چه بیشتر ظرفیتهای خراسان جنوبی برنامهریزی و تشکیل شد.
وی افزود: انتظار ما این است که کمیته اطلاعرسانی خدمات سفر به صورت فصلی برگزار شود تا به صورت مستمر برنامههای تولید محتوا و موضوعات مربوط به حوزه تبلیغ و اطلاعرسانی مورد پایش قرار گیرد و از طرفی در این کمیته طرحها و ایدههای جدیدی در راستای معرفی ظرفیتهای استان مطرح و بکار گرفته شود.
مقامی عنوان کرد: در سالیان گذشته اطلس و نقشه جامع حوزه گردشگری خراسان جنوبی در زمینه اطلاعرسانی تهیه شده که منحصرا توسط ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دنبال میشد، پیگیر هستیم که اطلس گردشگری استان دارای پیوست رسانهای باشد.
مشاور استاندار و مدیر روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی گفت: در کمیته اطلاعرسانی نیازمند تدوین برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت هستیم، پایگاههای خبری و اطلاعرسانی از جمله روزنامهها، خبرگزاریها و شبکه های خبری در خراسان جنوبی، آمادگی لازم را برای معرفی ظرفیتهای گردشگری و سایر پتانسیلهای استان دارند.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :گردشگری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰