تاریخ انتشار : چهارشنبه 20 آذر 1398 - 13:55
کد خبر : 11055

تولید سالانه ۸۲ تن گوشت بلدرچین در خراسان جنوبی

تولید سالانه ۸۲ تن گوشت بلدرچین در خراسان جنوبی

سالانه ۸۲ تن گوشت بلدرچین در واحد‌های پرورش بلدرچین خراسان جنوبی تولید می‌شود.

به گزارش” پیام خاوران “ اشرفی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: حدود ۲۰ تن داخل استان مصرف و مازاد آن به خارج از استان ارسال می‌شود.

 

وی افزود: در حال حاضر دو واحد دارای پروانه بهره برداری پرورش بلدرچین با ظرفیت ۱۳۰ هزار قطعه فعالیت می‌کنند.

 

اشرفی گفت: سالانه حدود ۳۰ تن تخم بلدرچین تولید می‌شود که عمدتاً در داخل استان مصرف می‌شود.

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه واحد‌های پرورش بلدرچین به صورت زنجیره فعالیت دارند، ادامه داد: این واحد‌ها عمدتاً شامل سالن پرنده مادر، سالن پرورش بلدرچین گوشتی و بخش جوجه کشی هستند.

 

او  عرضه بلدرچین در سن کم برای مصرف گوشت را یکی از مزایای پرورش این پرنده عنوان کرد و گفت: تخم گذاری مطلوب، ضریب تبدیل غذایی مطلوب، نیاز به فضای پرورشی کم و نیز مقاومت نسبت به بیماری از مزایای پرورش بلدرچین است.

منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.