دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، دسته‌بندی نشده، شهری
تاریخ انتشار : دوشنبه 26 آبان 1399 - 10:07
کد خبر : 20196

تکمیل طرح شبکه فاضلاب مهر شهر بیرجند تا پایان آبان

تکمیل طرح شبکه فاضلاب مهر شهر بیرجند تا پایان آبان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی گفت: ۲۵ کیلومتر از شبکه جمع آوری فاضلاب مهرشهر باقی مانده است که با پیش بینی ۲۳۶ میلیارد ریال اعتبار تا پایان آبان به اتمام می رسد.

به گزارش “پیام خاوران “،حسین امامی اظهار داشت : با توجه به اولویت‌های تکمیل طرح شبکه فاضلاب مهر شهر بیرجند تا پایان آبان تعیین شده توسط معاونت عمرانی استانداری و شهرداری بیرجند در خصوص آسفالت معابر خاکی شهر بیرجند اجرای پروژه شبکه جمع آوری فاضلاب مسیر‌های خاکی منطقه مهرشهر در اولویت اجرا قرار گرفت و در حال حاضر ۴ پیمانکار در این منطقه فعال هستند.

 

وی افزود: بر اساس برنامه زمان بندی شبکه فاضلاب اولویت‌های تعیین شده، تا پایان آبان ماه اجرا خواهد شد.

 

جدیدترین خبرهای استان وکشور  را در کانال تلگرامی ” پیام خاوران ” بخوانید. (کلیک کنید)

 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی بیان کرد: شبکه جمع آوری فاضلاب مهرشهر ۶۴ کیلومتر است که تاکنون ۳۹ کیلومتر آن اجرایی شده و ۲۵ کیلومتر باقی مانده با پیش بینی ۲۳۶ میلیارد ریال اعتبار در دستور کار این شرکت قرار دارد.

منبع :صدا وسیما

انتهای پیام/

برچسب ها : ، ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.