به گزارش “پیام خاوران“، محمد دهقانی ظهر امروز در نشست خبری اظهار داشت: در حال حاضر ۱۴ بیمارستان و یک هزار و ۴۵۶ تخت ثابت در استان خراسان جنوبی وجود دارد.
وی با بیان اینکه ۹ دانشکده و ۶۰ رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند وجود دارد گفت: همچنین ۳ هزار و ۶۸۶ دانشجو در استان مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۴ مرکز خدمات جامع سلامت شهری، ۶۲ مرکز خدمات روستایی، ۳۱۶ خانه بهداشت، ۱۹ پایگاه اورژانس شهری، ۶۱ پایگاه اورژانس جاده ای و دو پایگاه هوایی در استان وجود دارد.
دهقانی تصریح کرد: تعداد تختهای ویژه در استان با افزایش نسبت به سال قبل به ۲۰۸ تخت رسیده و تختهای آی سی یو نیز با ۲۷ درصد رشد به ۱۴۸ تخت رسیده است.
وی با اشاره به بیماری کرونا در استان ادامه داد: روزی ۵۰۰ تست مولکولی در استان انجام می شود که آزمایشگاه بیرجند تا روزی یک هزار تست پی سی آر هم امکان دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه دومین آزمایشگاه ویروس شناسی در شهرستان قاین راه اندازی شده است خاطرنشان کرد: از ابتدای بیماری تاکنون ۷۸ هزار و ۷۵۹ مورد آزمایش انجام شده که از این تعداد ۲۵ هزار و ۲۴۸ مورد بستری و ۵۳ هزار و ۳۰ نفر مورد سرپایی بوده اند.
دهقانی بیان کرد: تاکنون در خراسان جنوبی ۲۸ هزار و ۷۵۹ نفر به بیماری کرونا مبتلا شدند که از این تعداد یک هزار و ۶۳ نفر فوت کردند.
وی افزود: در موج پنجم کرونا بیش از ۱۵ درصد موارد مثبت افزایش داشته که شهرهای زیرکوه، سرایان و خوسف بیشترین افزایش موارد مثبت داشتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: تاکنون ۳۶۹ هزار و ۴۴۲ دُز واکسن تحویل استان شده که از این تعداد ۲۰۹ هزار و ۱۵۸ دُز در نوبت اول و ۱۰۸ هزار و ۴۰۶ دُز در نوبت دوم به گروه هدف بالای ۱۸ سال تزریق شده است.
دهقانی افزود: طبق تحلیل و پیش بینی وزارت بهداشت نیز پوشش واکسیناسیون در استان خراسان جنوبی تا ۴۱ روز آینده تکمیل می شود.
وی گفت: تاکنون ۱۵ درصد جمعیت بالای ۸۰ سال استان اقدامی برای دریافت واکسن نکردند که این سبب نگرانی ما می شود و افراد بالای ۶۰ سال در هر زمانی می توانند بدون نوبت برای دریافت واکسن اقدام کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند عنوان کرد: سال گذشته پنج دستگاه سی تی اسکن برای شهرهای بیرجند، فردوس، طبس، قاین و نهبندان، یک دستگاه اکو از طریق مری به ارزش ۲۸ میلیارد ریال برای بیمارستان رازی خریداری و ۱۰ دستگاه اکسیژن ساز در سطح استان توزیع شده است.
دهقانی با بیان اینکه ۴۳ پروژه بهداشتی و درمانی با اعتبار ۶۹۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال در استان آماده بهره برداری است بیان کرد: مرکز درمان ناباروری رویش استان تکمیل شده و امسال نیز ۸۶ پزشک متخصص جذب خواهند شد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/۱۰۲
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰