تاریخ انتشار : شنبه 25 دی 1400 - 14:51
کد خبر : 33220

جریمه ۲ هزار میلیارد ریالی متخلفان صنفی در خراسان‌جنوبی

جریمه ۲ هزار میلیارد ریالی متخلفان صنفی در خراسان‌جنوبی

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان‌جنوبی گفت: از ابتدای امسال تاکنون میزان محکومیت پرونده‌های تخلف رسیدگی شده بخش‌های مختلف در شعب تعزیرات حکومتی استان ۲ هزار و ۲۴۸ میلیارد و ۹۸۱ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۸۲۹ ریال بوده است.

به گزارش “پیام خاوران“، حسین حسن‌پور در جمع خبرنگاران اظهارداشت: فعالیت تعزیرات حکومتی در سه بخش کالا و خدمات، قاچاق کالا و ارز و بخش بهداشت، دارو و درمان خلاصه شده و تخلفات در این بخش‌های توسط این اداره رسیدگی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون مجموع پرونده‌های وارده به شعب تعزیرات حکومتی استان ۵ هزار و ۹۸۶ فقره و مجموع تعداد پرونده‌های مختومه توسط این شعبات ۵ هزار و ۸۵۰ پرونده بوده است، تصریح کرد: مجموع محکومیت صادر شده برای این پرونده‌ها ۲ هزار و ۲۴۸ میلیارد و ۹۸۱ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۸۲۹ ریال بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون تعداد پرونده‌های وارده در بخش کالا و خدمات در شعبات تعزیرات حکومتی استان ۲ هزار و ۲۲۶ فقره و تعداد پرونده‌های مختومه در طی این مدت ۲ هزار و ۱۷۵ فقره بوده است، یادآور شد: درصد پرونده‌های مختومه به وارده از ابتدای امسال تاکنون ۹۷.۷ درصد و میزان محکومیت پرونده‌های رسیدگی شده در این بخش در طی این مدت ۷۶ میلیارد و ۳۹۷ میلیون و ۱۲۱ هزار و ۲۴ ریال بوده است.

حسن‌پور از تشکیل ۲ هزار و ۹۷۰ پرونده تخلف در بخش قاچاق کالا و ارز در شعبات تعزیرات حکومتی استان از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و افزود: در طی این مدت در این بخش به ۲ هزار و ۹۰۰ پرونده رسیدگی و میزان محکومیت صادر شده برای این پرونده‌ها ۲ هزار و ۱۶۶ میلیارد و ۲۸۸ میلیون و ۶۷۸ هزار و ۱۳۸ ریال و درصد پرونده‌های مختومه به وارده در این بخش ۹۷.۶ درصد بوده است.

وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۷۹۰ پرونده تخلف در بخش بهداشت، دارو و درمان در تعزیرات حکومتی استان وارد و ۷۷۵ فقره پرونده مختومه شده است، گفت: مجموع محکومیت پرونده‌های این بخش ۶ میلیارد و ۲۹۵ میلیون و ۶۸۶ هزار و ۶۶۷ ریال بوده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان‌جنوبی به بیشترین تخلفات صورت گرفته در هر بخش در طی این مدت اشاره داشت و یادآور شد: در بخش کالا و خدمات، عدم درج قیمت، گرانفروشی، عدم ارائه فاکتور خرید و عرضه خارج از شبکه، در بخش بهداشت، دارو و درمان، عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی موضوع ماده ۱۷ قانون نظام صنفی، عدم رعایت مقررات بهداشت محیطی از سوی مرکز تهیه و توزیع موارد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی درمحل فعالیت، عرضه و فروش موارد خوردنی که فاقد مجوز ورود یا فاقد پروانه ساخت معتبر از وزارت بهداشت توسط شرکت‌های پخش و غیره می‌باشند و به کار گرفتن افراد فاقد صلاحیت حرفه‌ای در مؤسسات از جمله این تخلفات بوده است.

حسن‌پور ادامه داد: همچنین بیشترین تخلفات در بخش قاچاق کالا و ارز شامل حمل کالاهایی که موضوع قاچاق قرار می‌گیرند و به صورت تجاری خارج از ضوابط تعیینی دولت بوده، ورود یا خروج کالا از مسیر غیرمجاز یا بدون انجام تشریفات گمرکی و نگهداری، عرضه و فروش کالای قاچاق توسط واحدهای صنفی می‌باشد.

منبع: فارس

انتهای پیام/۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.