دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، شهرستان ها، نهبندان
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 اردیبهشت 1400 - 11:34
کد خبر : 26168

جشن پایان گازرسانی به روستاهای نهبندان برگزار می‌شود

جشن پایان گازرسانی به روستاهای نهبندان برگزار می‌شود

فرماندار از عملیات گازرسانی به ۲۶۰ روستای نهبندان خبر داد و گفت: امسال، سال پایانی گاز رسانی به روستاهای نهبندان خواهد بود.

به گزارش “پیام خاوران”، مجید بیکی در جمع مردم روستای محمدآباد رزاق زاده اظهار کرد: سال جاری سال پایانی گازرسانی به روستاهای نهبندان خواهد بود.

فرماندار نهبندان افزود: امسال عملیات گازرسانی به بیش از ۲۶۰ روستای شهرستان در دست اقدام و یا  به بهره برداری رسیده که خدمت بزرگی برای رفاه و آسایش مردم است.

بیکی با بیان اینکه روستای محمدآباد از موقعیت و شرایط اقلیمی آن مشخص است که توسعه آن بر پایه کشاورزی است و شغل های آن بر مسیر جاده بوده است گفت: اما این ظرفیت امروز نیست لذا پیشنهاد می شود بانوان روستا در حوزه رونق صنایع دستی گام بردارند.

وی بیان کرد: در نزدیکی روستای محمدآباد شهرک صنعتی و واحدهای صنعتی جدید ایجاد خواهد شد و جوانان روستا بر اساس توانمندی خودشان می توانند در این واحدهای صنعتی شغل مناسبی را داشته باشند.

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.