جهاد تبیین، راهکاری برای تزریق امید در جامعه است
استاندار خراسان جنوبی از جهاد تبیین با عنوان راهکاری برای تزریق امید در جامعه یاد کرد و گفت: از طریق انعکاس خدمات و اقداماتی که در حوزههای مختلف صورت گرفته میتوان امید را به جامعه تزریق کرد.
به گزارش “پیام خاوران” سیدمحمدرضا هاشمی امروز در شورای اداری شهرستان طبس اظهار داشت: بالاترین شأن مسئولین، خدمت به مردم است. تکریم، افزایش رضایتمندی و اقناع سازی مردم باید به عنوان یک اولویت مهم کاری مورد توجه مدیران قرار گیرد.
وی از جهاد تبیین با عنوان راهکاری برای تزریق امید در جامعه یاد کرد و اظهار داشت: از طریق انعکاس خدمات و اقداماتی که در حوزههای مختلف صورت گرفته میتوان امید را به جامعه تزریق کرد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیتهای بالقوه شهرستان طبس، تصریح کرد: شهرستان طبس با وجود ۲۰۰ معدن، فرودگاه، راه آهن، ظرفیتهای گردشگری به ویژه در حوزه مذهبی، بومگردیهای فعال و … توانمندیهای فراوانی دارد.
ضرورت تدوین پیوست فرهنگی درهمه حوزهها
هاشمی بر ضرورت تدوین پیوست فرهنگی برای همه اقدامات در حوزههای اجتماعی، اقتصادی و … تأکید کرد و گفت: موضوع تعیین تکلیف نیروگاه حرارتی طبس باید با جدیت پیگیری شود.
وی با تاکید بر اهمیت روستاها در اقتصاد منطقه، اظهار داشت: باید با حمایت از تولید در روستاها و ایجاد اشتغال، از مهاجرت روستائیان جلوگیری کنیم. تبدیل روستاها به مناطق تولید ثروت و افزایش اشتغال، امنیت پایدار را نیز تقویت خواهد کرد.
آبرسانی به روستاها به طور ویژه در دستور قرار گیرد
استاندار خراسان جنوبی، با اشاره به ۴۵ روستایی که در شهرستان طبس به وسیله تانکر آبرسانی میشوند، متذکر شد: موضوع رفع تنش آبی و آبرسانی به روستاها باید به طور ویژه در دستور قرار گیرد.
هاشمی به پتانسیلهای گردشگری شهرستان طبس اشاره کرد و افزود: منطقه نایبند، معروف به ماسوله کویر و دیگر مناطق گردشگری شهرستان میتوانند با تقویت زیرساختها و پیوست فرهنگی، به قطب گردشگری تبدیل شوند.
مسئولان موظفاند عملکرد خود را به اطلاع مردم برسانند
وی تأکید کرد: در دولت سیزدهم، پروژه جدیدی آغاز نخواهد شد و تمرکز بر اتمام پروژههای نیمهتمام است تا مردم طعم شیرین بهرهبرداری را احساس کنند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه مدیران باید دسترسی آسانی برای مردم ایجاد کنند، گفت: مسئولان موظفاند عملکرد خود را شفافسازی و به اطلاع مردم برسانند. ناامیدی در جامعه، خیانت به نظام است و همه ما باید در راستای جهاد تبیین و امیدآفرینی گام برداریم.
اجرای ۶۳ کیلومتر باند دوم جادهای در شهرستان طبس
فرماندار طبس در این جلسه به دستاوردها، چالشها، و ظرفیتهای بزرگ شهرستان طبس اشاره کرد و بر ضرورت توجه بیشتر مسئولان استانی و ملی به این منطقه استراتژیک تأکید کرد.
علیاکبر رحیمی ضمن تشریح پروژههای اجراشده در سه سال گذشته گفت: اجرای ۶۳ کیلومتر باند دوم جادهای و افتتاح حدود ۵۰ کیلومتر از این پروژهها با اعتباری بالغ بر ۱۵۰۰ میلیارد تومان، توسعه فرودگاه طبس با تجهیز به روشنایی پرواز شب و بهبود زیرساختهای حملونقل و اجرای پروژههای شبکه آب و فاضلاب شامل احیای ۸۴ چشمه قنات، حفاری ۱۰ چاه جدید، و اصلاح ۷۰ کیلومتر شبکه آبرسانی از جمله پروژههای عمرانی و زیرساختی در این مدت بوده است.
الحاق ۱۱۰۰ هکتار زمین به محدوده شهری طبس
وی افزود: واگذاری بیش از ۷ هزار قطعه زمین برای ساخت مسکن و الحاق یک هزار و ۱۰۰ هکتار زمین به محدوده شهری و اجرای زیرساختهای مرتبط از جمله آب، برق، گاز و آسفالت در سایتهای نهضت ملی مسکن، تأمین ۷۶ درصد زغالسنگ کشور از معادن شهرستان طبس واشتغال مستقیم بیش از ۹ هزار نفر در معادن و تلاش برای تسریع پرداخت مطالبات معادن از کارخانههای بزرگ کشور نظیر ذوبآهن اصفهان از دیگر اقدامات انجام شده است.
فرماندار طبس با اشاره به اینکه سالانه عبور بیش از ۶ میلیون زائر و مسافر از شهرستان طبس را داریم گفت: توسعه بیمارستان طبس به مرکز درمانی مجهز غرب استان با ظرفیت بیش از ۲۸۰ تخت و احداث مراکز درمانی جدید و جذب بیماران از مناطق همجوار از جمله اقدامات انجام شده برای توسعه درمانی و بهداشتی این شهرستان بوده است.
تسریع در پرداخت مطالبات معادن از صنایع بزرگ کشور
رحیمی افزود: گازرسانی کامل به روستاهای شهرستان با سرمایهگذاری ۸۰۰ میلیارد تومان، احداث ۳ پست برق جدید در شهرستان و نصب ترانس مدرن با هزینه ۴۵۰ میلیارد تومان از دیگر اقدامات انجام شده در مدت مدیریت بنده بوده است.
فرماندار طبس در این جلسه به برخی مشکلات و نیازهای شهرستان اشاره کرد و گفت: با توجه به عبور سالانه میلیونها زائر و مسافر از شهرستان افزایش اعتبارات خدمات عمومی را باید داشته باشیم. در حوزه معادن و صنایع نیز باید برنامهریزی برای جذب نیروی کار متخصص داشته باشیم و پیگیری مطالبات معادن بهویژه تسریع در پرداخت مطالبات معادن از صنایع بزرگ کشور را داشته باشیم.
موفقیت جبهه مقاومت؛ دستاورد انقلاب اسلامی
حجتالاسلام حسین تکمیلی، امامجمعه طبس نیز در این جلسه به تشریح اهمیت گفتمان انقلاب اسلامی و مقاومت پرداخت و گفت: اگر امروز رژیم صهیونیستی پس از بیش از یک سال جنگیدن و جنایت، به آتشبس تن میدهد، بهدلیل مقاومت شجاعانه گروههای مردمی در فلسطین، لبنان، یمن و سوریه است. این جبهه مقاومت که برگرفته از برکات انقلاب اسلامی است، امروز حتی در آمریکای جنوبی، اروپا، آفریقا و داخل آمریکا نیز به یک تفکر فراگیر تبدیل شده است.
وی با امیدواری به تحقق بشارتهای مقام معظم رهبری درباره احیای مقاومت در بلاد اسلامی، خاطرنشان کرد: این تمدنی که انقلاب اسلامی ایجاد کرده، بر پایه یک فرهنگ ناب شکل گرفته و حفاظت از این گفتمان وظیفه همه ماست.
خدمت به مردم، بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی
تکمیلی، خدمت به مردم را بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی دانست و گفت: انقلاب اسلامی، فرصتی بینظیر برای خدمترسانی به مردم فراهم آورده است. خدمت به مردم، در دین مبین اسلام بهعنوان بالاترین عبادت شناخته میشود و غفلت از این وظیفه، آسیب جدی به گفتمان انقلاب خواهد زد.
وی بیان کرد: مردم ولینعمتان انقلاباند و ما باید با روی گشاده، حسن برخورد، و تلاش شبانهروزی مشکلات آنها را حل کنیم. اگر مشکلی حل نشد، دل آنها را بهدست بیاوریم. مردم از رفتار نامناسب بیشتر گلهمند میشوند تا از حل نشدن مشکلاتشان.
توجه به پیوست فرهنگی و آرمانهای انقلاب
امامجمعه طبس از مدیران خواست خدمات انجامشده را بهدرستی اطلاعرسانی کنند و اظهار داشت: مدیرانی که با خبرنگاران و اصحاب رسانه تعامل نمیکنند، به مردم گزارش نمیدهند و خدمات خود را منعکس نمیکنند، باید در روش خود تجدیدنظر کنند. مردم فهیم هستند و حتی اگر کاستیهایی وجود داشته باشد، با شفافسازی و اطلاعرسانی، آنها را خواهند پذیرفت.
تکمیلی، با تأکید بر اینکه انقلاب اسلامی، یک انقلاب فرهنگی است، بیان کرد: فعالیتهای ما باید پیوست فرهنگی داشته باشد و بر آرمانهای انقلاب و امام راحل استوار باشد. خدمت به مردم باید با حفظ ارزشهای دینی و فرهنگی همراه باشد. بهعنوان مثال، ساختوسازها، پروژههای زیرساختی و حتی معماری، باید با نگاه فرهنگی و گفتمان انقلاب پیش برود.
تلاش برای رفع مشکلات مردم با روحیه جهادی و کار میدانی
امامجمعه طبس با اشاره به جایگاه ویژه این شهرستان بهعنوان چهارمین شهر زیارتی کشور، خواستار توجه ویژه به این منطقه شد و افزود: طبس با برخورداری از مرقد مطهر حضرت حسین بن موسی الکاظم (ع) و مردم مؤمن و متدین، ظرفیت عظیمی برای خدمترسانی دارد. تصمیمگیریها در این شهرستان باید با خرد جمعی و هماهنگی با نهادهای فرهنگی صورت گیرد تا در شأن این شهر زیارتی باشد.
تکمیلی، تصریح کرد: باید با روحیه جهادی و کار میدانی در جهت حل مشکلات مردم تلاش کنیم. ایجاد امید در دل مردم، خدمت صادقانه، و توجه به آرمانهای انقلاب از جمله وظایف اصلی مدیران است. این روحیه، میتواند جایگاه طبس را به جایگاه واقعی و شایسته خود برساند.
بیش از ۴۵ درصد مالیات پرداختی استان از شهرستان طبس تأمین میشود
محمد نصیری، نماینده مردم طبس، فردوس، بشرویه، سرایان و عشقآباد در مجلس شورای اسلامی نیز با تأکید بر ظرفیتهای گسترده شهرستان طبس و اهمیت توسعه زیرساختها، خواستار بهرهگیری حداکثری از این فرصتها شد.
وی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی منطقه گفت: شهرستان طبس بیش از ۵۳ درصد مساحت استان خراسان جنوبی را شامل میشود و نیروی انسانی توانمندی دارد که میتواند در سطح استانی و حتی ملی مؤثر باشد. همچنین بیش از ۴۵ درصد مالیات پرداختی استان از شهرستان طبس تأمین میشود که این موضوع اهمیت طبس را در اقتصاد استان نشان میدهد.
نیروگاه زغالسنگسوز طبس، نقش مهمی در رفع ناترازی انرژی در کشور دارد
نصیری با تأکید بر لزوم تسریع در تکمیل پروژه نیروگاه زغالسنگسوز طبس افزود: این پروژه با ظرفیت ۶۵۰ مگاوات در فاز نخست و هدفگذاری ۱۳۰۰ مگاوات در فاز دوم میتواند نقش مهمی در رفع ناترازی انرژی در کشور ایفا کند. اجرای این پروژه علاوه بر تأمین نیاز انرژی کشور، زیرساختهای لازم برای توسعه صنایع بزرگ در استان را نیز فراهم میکند.
نماینده مردم طبس، فردوس، بشرویه، سرایان و عشقآباد در مجلس شورای اسلامی خواستار توجه ویژه به ریسکپذیری مدیران شد و گفت: برای تحول در منطقه نیاز به مدیرانی داریم که جسارت تصمیمگیریهای بزرگ را داشته باشند. ریسکپذیری در مدیریت، میتواند بسیاری از مشکلات را حل کرده و به توسعه شهرستان کمک کند.
وی با تشکر از همکاریهای مدیران و مجموعه استانداری اظهار داشت: در حال حاضر وفاق و همدلی ارزشمندی میان مدیران شهرستان طبس ایجاد شده است که باید از این فرصت برای اجرای پروژههای بزرگ بهره گرفت. همچنین انتظار داریم از نیروهای توانمند منطقه در سطح استان استفاده بیشتری شود.
همفکری و مشورت با مردم، راهحل بسیاری از مشکلات است
در ادامه جلسه شورای اداری شهرستان طبس، سیدجواد بدیعی، سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان طبس، با تأکید بر اهمیت حل مشکلات مردم، گفت: در این دوره سرپرستی، تمام تلاش ما بر این است که از تمامی ظرفیتهای موجود استفاده کنیم و بدون هیچگونه جناحبندی سیاسی، مشکلات مردم را حل کنیم. هدف ما گرهگشایی از مشکلات است و مدیران دستگاههای اجرایی باید با قوت و جدیت در این مسیر قدم بردارند.
وی با اشاره به دو حوزه مهم اقتصاد و رسانه، افزود: در شرایط کنونی، نباید از اهمیت این دو حوزه غفلت کنیم. حوزه رسانه برای ارتباط با مردم و اطلاعرسانی خدمات انجام شده، و همچنین دریافت بازخورد مردم از این خدمات، نقش اساسی دارد. در حوزه اقتصاد نیز، تلاش خواهیم کرد با برنامهریزی دقیق و کارآمد، مشکلات اقتصادی مردم را کاهش دهیم.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان طبس، به اهمیت مشارکت مردم در حل مسائل اشاره کرد و گفت: مردم صاحبان اصلی این انقلاب و نظام هستند. همفکری و مشورت با مردم، راهحل بسیاری از مشکلات است. ما باید با صداقت و شفافیت با مردم صحبت کنیم تا اعتماد آنان جلب شود و سرمایه اجتماعی نظام تقویت شود.
بدیعی، تأکید کرد: باید با همکاری همه مدیران و مسئولین، در راستای خدمت به مردم گام برداریم تا در پایان این دوران، یاد خوبی از ما در ذهن مردم باقی بماند.
در این جلسه سید جواد بدیعی به عنوان سرپرست معاونت استانداری و فرمانداری ویژه طبس معارفه و منصوب شد و از زحمات و خدمات علی اکبر رحیمی معاون اسبق استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس در طول ۳ سال گذشته تکریم و قدردانی شد.
سید جواد بدیعی فرزند شهید والامقام سیدمحمد بدیعی است. وی دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، گرایش سیستمهای اقتصادی و اجتماعی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
انتهای پیام/۱۰۲
برچسب ها :سفر استاندار به طبس ، شورای اداری شهرستان طبس
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰