دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، اقتصادی، حمل ونقل
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 دی 1400 - 10:18
کد خبر : 33301

حدود ۸ هزار کارت هوشمند رانندگان در خراسان جنوبی تمدید شد

حدود ۸ هزار کارت هوشمند رانندگان در خراسان جنوبی تمدید شد

گروه استان‌ها_ معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی گفت: طی ۹ ماهه اول امسال بیش از ۷ هزار و ۹۵۹ کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل کالا استان تمدید شده است.

به گزاش “پیام خاوران“، مهدی گرجی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: داشتن کارت هوشمند خودرو از ملزومات فعالیت به عنوان راننده حرفه ای است و همه رانندگانی که در حمل و نقل کالا و مسافر در جاده‌ها در حال فعالیت هستند باید دارای کارت هوشمند باشند چرا که لازمه صدور بارنامه و صورت وضعیت مستلزم داشتن این کارت است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی کارت هوشمند راننده را کارتی با ضریب امنیت مطلوب دانست و افزود: امکان شناسایی کامل رانندگان، تمایز رانندگان فعال از رانندگان غیرفعال، ممانعت از صدور کارت های جعلی، گردش کار تقلبی و در نهایت ثبت تخلفات رانندگان از دیگر مزایای کارت هوشمند است.

گرجی تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۷ هزار و ۹۵۹ کارت هوشمند راننده فعال حوزه حمل و نقل کالا تمدید شده است.

وی بیان کرد: ۱۵ کارت هوشمند ناوگان باری و ۳۴۸ کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل کالا از ابتدای سال در استان صادر شده است.

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.