دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان
تاریخ انتشار : سه شنبه 5 شهریور 1398 - 9:03
کد خبر : 8417

خراسان جنوبی رتبه سوم کشور در بخش رضایتمندی عمومی و مردم را کسب کرد

خراسان جنوبی رتبه سوم کشور در بخش رضایتمندی عمومی و مردم را کسب کرد

استاندار خراسان جنوبی گفت: خراسان جنوبی در رتبه بندی سازمان امور اداری و استخدامی رتبه سوم کشور در بخش رضایتمندی عمومی و مردم را کسب کرده است.

به گزارش “پیام خاوران “، محمدصادق معتمدیان شامگاه دوشنبه در جشنواره شهید رجایی و آیین معرفی و تجلیل از دستگاه‌های اجرایی برتر خراسان جنوبی اظهار داشت: همانطور که مقام معظم رهبری اخیرا در دیدار با اعضای هیات دولت فرمودند هفته دولت فرصتی برای ارزیابی و بازنگری و آفرینش فصل نو در خدمت است.

 

وی گفت: به لحاظ سازمانی باید بدانیم چقدر در پویایی سیستم خود نقش و در خدمت رسانی بی منت به مردم اهتمام داشتیم و تاثیرگذار بودیم.

 

استاندار خراسان جنوبی افزود: فلسفه برگزاری این جشنواره تقدیر و تشکر از کسانی است که در حوزه خدمت رسانی به مردم و نظام گام برداشتند و بتوانیم دستگاه‌های موفق را شناسایی و فرهنگ تقدیر و تشکر در دستگاه‌های دولتی نهادینه کنیم.

 

معتمدیان تصریح کرد: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان بر اساس یک سری شاخص‌ها و امتیازات دستگاه‌های اجرایی برتر در سال گذشته را انتخاب کرده است و انتظارات ما نیز از این دستگاه‌ها بیشتر خواهد بود.

 

وی ادامه داد: با توجه به شرایط کشور به طور قطع مطالبات مردم از دستگاه‌های اجرایی بیشتر است لذا وظیفه ما سنگین‌تر خواهد بود و نباید به وضع موجود رضایت داشت چرا که رضایت به وضع موجود عملیات خدمت رسانی به مردم را توقف می‌کند.

 

استاندار خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: تعدادی از دستگاه‌های حاکمیتی که در راستای برنامه‌های دولت کمک کرده و در خدمت‌رسانی به مردم و محرومیت زدایی تلاش و فعالیت دارند و در زمان بحران‌ها به کمک مردم آمده و در ایجاد آسایش و آرامش مردم نقش آفرینی می‌کنند در این جشنواره تقدیر و تشکر می‌شوند.

 

کلنگ‌زنی پروژه تامین زمین به ظرفیت تولید ۱۰ هزار واحد مسکونی در خراسان جنوبی

 

معتمدیان با بیان اینکه امنیت زمینه ساز توسعه و رشد و پیشرفت استان خواهد بود اظهار کرد: یکی از شاخص‌هایی که برای دستگاه‌های اجرایی برتر است این بوده که تا چه اندازه دستگاه‌ها اهتمام دارند بین مردم بوده و ارتباط تنگاتنگی با مردم داشته و این مشکلات را حل کند و حضور در مناطق کمتر توسعه یافته یکی از ملاک‌ها و شاخص‌ها خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه تا پایان سال جاری هر دستگاه اجرایی باید بتواند به عنوان میز خدمت حضور یافته و پاسخگوی مردم باشند گفت: خراسان جنوبی در رتبه بندی سازمان امور اداری و استخدامی رتبه سوم کشور در بخش رضایتمندی عمومی و مردم را کسب کرده است.

 

استاندار خراسان جنوبی افزود: مصوبات سفرهای شهرستان لازم الااجرا و یکی از ملاک‌های ارزیابی برای انتخاب دستگاه‌های برتر است و همچنین تسلط دستگاه‌های اجرایی به بودجه ۹۸ و جذب اعتبارات ملی یکی از شاخص‌ها خواهد بود.

 

معتمدیان با اشاره به کلنگ‌زنی پروژه تامین زمین به ظرفیت تولید ۱۰ هزار واحد مسکونی در خراسان جنوبی بیان کرد: امروز سه‌شنبه همزمان با سراسر کشور از طریق ویدئو کنفرانس رییس جمهور دستور ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی در استان و شهر بیرجند را صادر می‌کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.