دسته‌بندی‌های خبر: اخبار برگزیده کشور، مناطق آزاد و ویژه
تاریخ انتشار : جمعه 10 آبان 1398 - 17:23
کد خبر : 10178
| نویسنده: محمد قربانی

در هفته نخست آبان ماه امسال ثبت شد؛ قشم میزبان ۸۰ هزار گردشگر

در هفته نخست آبان ماه امسال ثبت شد؛ قشم میزبان ۸۰ هزار گردشگر

معاون اجتماعی، فرهنگی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم گفت: حدود ۸۰ هزار گردشگر در هفته نخست آبان ماه امسال از زیبایی های جزیره قشم دیدن کردند.

به گزارش “پیام خاوران “ به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه آزاد قشم، مرتضی شیخ زاده  اظهار داشت: از دوم تا هفتم آبان ماه امسال، منطقه آزاد قشم میزبان ۷۸ هزار و ۶۸ گردشگر از نقاط مختلف کشور بود.

وی افزود: امسال استقبال گردشگران نسبت به مدت مشابه سال گذشته نزدیک به دو برابر شده است.

معاون اجتماعی، فرهنگی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به سه مبدا ورود مسافر به جزیره قشم گفت: بالاترین رقم ورود مربوط به بندر مسافری پهل- لافت با ۴۸ هزار و ۱۳ گردشگر بوده است.

به گفته شیخ زاده، در این مدت، ۲۶ هزار و ۵۸۵ گردشگر از طریق بندر مسافری شهید ذاکری و ۱۸ هزار و ۲۳۲ مسافر نیز از طریق فرودگاه وارد منطقه آزاد قشم شده اند.

وی به حضور گردشگران در ژئوسایت ها و مراکز گردشگری قشم اشاره کرد و افزود: قشم به عنوان یک مقصد گردشگری، ظرفیت های ارزنده ای در حوزه های مختلفی همچون، تفریحات دریایی و هوایی، ژئوسایت ها، میراث فرهنگی و صنایع دستی دارد.

معاون اجتماعی، فرهنگی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم در پایان بیان داشت:  افزایش ساخت پروژه های اقامتی، فروشگاه های صنایع دستی و مراکز رفاهی و تفریحی در جزیره، بیانگر پتانسیل رو به رشد و توسعه ای قشم برای جلب و جذب گردشگران است.

جزیره قشم به عنوان بزرگترین جزیره خلیج فارس با ظرفیت های ارزشمند گردشگری در جنوب ایران و در استان هرمزگان واقع شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.