دستگاههای اجرایی برنامه عملیاتی منطبق بر اسناد آمایش ملی و استانی تدوین کنند

سرپرست حوزه برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی گفت: دستگاههای اجرایی مکلف هستند که برنامه عملیاتی خود را به گونهای تدوین و عملیاتی کنند که زمینه تحقق آمایش سرزمینی فراهم و کاملا منطبق بر اسناد آمایش ملی و استانی باشد.
به گزارش “پیام خاوران“، امیر خانی نژاد در نشست خبری به برنامه عملیاتی دستگاههای اجرایی اشاره کرد و اظهار داشت:در آخرین جلسه شورای اداری استان، استاندار خراسان جنوبی دستور احصاء برنامه عملیاتی دستگاههای اجرایی را برای ارائه در شورای برنامه ریزی و توسعه استان داد.
وی بیان کرد: به طور کلی توسعه خراسان جنوبی در دو قسمت اساسی اعم از اجرای فعالیتهای توسعه ای که توسط بخشهای خصوصی، نهادها و تشکلهای اقتصادی انجام میشود با برنامههایی نظیر جهش تولید، اقتصاد مقاومتی، تسهیل و رفع موانع، بهبود فضای کسب و کار و توسعه اقتصادی اشتغال روستایی و تامین زیرساختهای توسعه است که در برنامه عملیاتی دستگاههای اجرایی صورت میگیرد.
وی افزود: به طور کلی سیاستهایی که در ستاد توسعه خاوران معین شده، قسمت اجرای فعالیتهای توسعه ای ما است.
سرپرست حوزه برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی بیان کرد: همچنین تأمین زیرساختهای توسعه ای که توسط دستگاههای اجرایی انجام میشود برنامه عملیاتی آنان است.
خانی نژاد با بیان اینکه در این راستا محورهای توسعه استان که از اسناد آمایش احصاء شده است را در ۸ قسمت ملاک عمل قرار دادیم گفت: گزارش برنامه عملیاتی دستگاههای اجرایی استان در سال ۱۴۰۰ که توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان احصاء و با تطبیق با اسناد امایش ملی و استانی تحلیل شده بود ارائه شد.
وی خاطرنشان کرد: در این راستا مقرر شد این برنامه با مشارکت حوزه معاونت پشتیبانی و ارزیابی عملکرد استانداری و کمک از اساتید دانشگاهی مورد ارزیابی مجدد قرارگرفته و مجدد تا پایان اردیبهشت به سمع و نظر استاندار برسد.
خانی نژاد اظهار داشت: در این راستا با دستگاههای اجرایی مکاتباتی صورت گرفته است و تا ۲۰ فروردین ماه به آنان مهلت داده شد تا احصاء اطلاعات انجام شود.
وی با اشاره به اینکه در فاز نخست بخشهای مهم و هستههای کلیدی، محرکها و پیشرانهای توسعه را بر اساس اسناد آمایش در هر بخش و اقدامات هدف را مشخص کردیم افزود: برنامه ۱۴۰۰ دستگاهها مشخص شده است.
خانی نژاد گفت: همچنین در فاز بعدی نیز اطلاعات راستی آزمایی و برنامههایی که به ظرفیت آمایش سرزمینی دستگاهها مرتبط است تدوین خواهد شد و بر اساس ظرفیتهای هر دستگاه برنامههای کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت احصاء شده و به همراه شرح وظایف دستگاههای اجرایی و برنامه زمان بندی اجرای هر عملیات در طول سال به شورای برنامه ریزی و توسعه استان ارائه خواهد شد.
انتهای پیام/۱۰۱
برچسب ها :آمایش ملی، سازمان برنامه ریزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰