دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اقتصادی، بانک و بیمه
تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1404 - 14:57
کد خبر : 69868
| نویسنده: محمد قربانی

دیدار مدیر بیمه‌ دی خراسان جنوبی با سرپرست پلیس راهور استان

دیدار مدیر بیمه‌ دی خراسان جنوبی با سرپرست پلیس راهور استان
به مناسبت هفته نیروی انتظامی، مدیر بیمه‌ دی استان خراسان جنوبی به همراه جمعی از همکاران واحد خسارت با سرهنگ خسروی، سرپرست پلیس راهور استان خراسان جنوبی دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش “ پیام خاوران ”  بنی اسدی  مدیر بیمه دی استان خراسان جنوبی در این دیدار ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی، این ایام را به همه‌ی فرماندهان، کارکنان و خانواده‌های گران‌قدر و خدمتگزار تبریک گفت و اظهار داشت: “نیروی انتظامی یکی از ارکان اصلی برقراری نظم، امنیت و آرامش اجتماعی است و تلاش‌های شبانه‌روزی عزیزان این نیرو، به‌ویژه مأموران راهنمایی و رانندگی، نقشی بی‌بدیل در صیانت از جان و مال مردم دارد. خدمات خالصانه و ایثارگرانه‌ی آنان در جاده‌ها و شهرها، شایسته‌ی بالاترین تقدیر و احترام است. ”

در این دیدار، سرهنگ خسروی نیز با ابراز خرسندی از حضور مدیر و همکاران بیمه‌ دی، از همکاری‌های متقابل این مجموعه در تسریع روند رسیدگی به پرونده‌های خسارت و حمایت از حقوق شهروندان تقدیر کرد.

در ادامه، بنی اسدی مدیر بیمه دی استان با اشاره به موضوع کروکی‌های آنلاین و بروز برخی خطاهای سامانه‌ای در فرآیند استعلام، خواستار بررسی و رفع این مشکل شد که مقرر گردید موضوع توسط پلیس راهور استان مورد پیگیری قرار گیرد.

این دیدار در فضایی صمیمی و با تأکید بر استمرار تعامل و همکاری‌های سازنده میان بیمه دی و پلیس راهور استان، به پایان رسید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.