به گزارش “پیام خاوران“، حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم حمیدی صبح امروز در پنجمین جلسه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرایم و تخلفات انتخاباتی با بیان اینکه باید عملکرد ستادهای انتخاباتی باید همیشه رصد شود اظهار داشت: اگر تخلفی صورت گیرد باید تذکر داده و رسیدگی شود.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر مهمترین بحث در انتخابات توجه به رعایت پروتکلهای بهداشتی است افزود: در این راستا برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی، اثر انگشت ممنوع و باید هر فرد خودکار شخصی خود را در انتخابات به همراه داشته باشد.
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی با بیان اینکه اطمینان دادن به مردم از نظر بهداشتی برای حضور در انتخابات امری بسیار مهم است بیان کرد: در این راستا باید اطلاعرسانیهای لازم صورت گیرد.
حمیدی به فضای شهر اشاره کرد و تصریح کرد: فضای شهر نیز باید به گونهای باشد که دعوت به حضور و اطمینان بخشی بهداشتی به صورت نصب بنر در سطح شهر صورت گیرد.
وی با اشاره به جرائم و تخلفات بهداشتی خاطرنشان کرد: همچنین به جرایم تخلفات بهداشتی در کنار تخلفات انتخاباتی رسیدگی و به گزارشات ناظران بهداشتی ترتیب اثر داده میشود.
رئیس کل دادگستری خراسان جنوبی یادآور شد: برای رفع اخلال و وجود مشکل در انتخابات باید زیرساختهای مخابراتی و برق تقویت شده و نقایص برطرف شود.
حمیدی همچنین به کمبود مرغ در بازار در روزهای اخیر اشاره کرد و با اشاره به اینکه این مسئله کشوری و به دلیل کاهش جوجهریزی بوده است افزود: در خراسان جنوبی نیز درخواست شده تا زمانی که نیاز مرغ استان برطرف نشود، گوشت مرغ به استان های دیگر ارسال نشود.
انتخابات حق و تکلیف است
حجتالاسلام یدالله وحدانینیا معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی نیز در این جلسه اظهار داشت: انتخابات حق و تکلیف است و برای ایجاد شور انتخاباتی باید همه تلاش کنند.
وی افزود: همچنین حضور در انتخابات حق و تکلیف است و به منظور حفظ آرمانهای شهدا و امام(ره) حضور در انتخابات امری مهم است.
معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان جنوبی از مسئولان خواست، اقداماتی انجام ندهند که باعث نارضایتی مردم و کاهش شور و شعف انتخاباتی شود.
وحدانینیا با اشاره به مشارکت حداکثری در انتخابات خاطرنشان کرد: امید است در خراسان جنوبی نیز مانند همیشه شاهد مشارکت حداکثری مردم در انتخابات باشیم.
پیشبینی ۲۳۰ شعبه اخذ رای در بیرجند
سعید برقی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان بیرجند نیز در این جلسه اظهار داشت: تمامی برنامههای تبلیغاتی کاندیداها باید با رعایت پروتکلهای بهداشتی صورت گیرد.
وی با بیان اینکه هر گونه تجمع، سخنرانی و مناظره در فضای بسته ممنوع است افزود: بهتر است برنامههای کاندیداها با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و در فضای باز باشد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان بیرجند با بیان اینکه برگزاری مناظره در برنامههای صدا و سیما مجاز است بیان کرد: در شهرستان بیرجند ۲۳۰ شعبه اخذ رای پیشبینی شده و به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی در هر شعبه یک ناظر بهداشتی در نظر گرفته شده است.
برقی با اشاره به اینکه جلسات توجیهی و آموزشی برای اعضای شعب اخذ رأی برگزار شده است گفت: بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ در بخش مرکزی شهرستان بیرجند در ۱۶۱ روستای بالای ۲۰ خانوار انتخابات شورای اسلامی برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد روستا ۴ روستا بیش از ۱۵۰۰ نفر جمعیت دارد و اعضای شورای این تعداد روستاها ۵ نفر هستند یادآور شد: از ۱۶۱ روستای بالای ۲۰ خانوار بخش مرکزی در ۸ روستا انتخابات شورای اسلامی برگزار نمی شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان بیرجند گفت: هر داوطلب شورای شهر میتواند دو ستاد (خواهران و برادران) در دو نقطه شهرداری بیرجند داشته باشد، ستاد تبلیغات ریاست جمهوری نیز به همین نحو است.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/۱۰۲
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰