تاریخ انتشار : دوشنبه 10 آبان 1400 - 18:36
کد خبر : 31063

سرمایه گذاری ۶۷۹ میلیارد تومانی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی

سرمایه گذاری ۶۷۹ میلیارد تومانی در منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی از سرمایه گذاری۶۷۹ میلیارد تومانی توسط سرمایه گذاران خارجی و داخلی در منطقه ویژه اقتصادی استان خبر داد و گفت: بیش از ۵ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در منطقه ویژه اقتصادی مشغول به کار هستند.

به گزارش “پیام خاوران“، مرتضی صفدری زاده در نشست با اصحاب رسانه خراسان جنوبی با بیان اینکه از نظر زیر ساخت هیچ محدودیتی برای سرمایه گذار نداریم و مجوزها ظرف ۴۸ ساعت فراهم می‌شود اظهار داشت: مرکز مبادلات تجاری محصولات تجاری منطقه ویژه اقتصادی این آمادگی را دارد که زرشک را به قیمت بازار از کشاورز خریداری کند.

وی با بیان اینکه حوزه فرآوری محصولات استراتژیک پای ثابت هدف منطقه ویژه اقتصادی این است که به فرمول تجاری شده آن دست پیدا نکردیم افزود: در حال حاضر ۸۹۰ نفر در قالب کارهای خدماتی و روز مزد و بیش از ۵ هزار نفر هم به صورت غیر مستقیم در متطقه ویژه اقتصادی مشغول به کار هستند.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی گفت: از ابتدای تشکیل این مجموعه تا کنون  ۴۸ میلیارد تومان در سایت مرزی و ۱۷۲ میلیارد تومان در سایت مرکزی و بیش از ۶۷۹ میلیارد تومان توسط سرمایه گذاران خارجی و داخلی سرمایه گذاری انجام شده است.

صفدری زاده با تاکید بر اینکه با مدیریت خوب سازمان منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی و تلاش همکاران این مجموعه اقدامات بسیار خوبی برای توسعه اقتصادی و رشد سرمایه گذاری و اشتغال در استان خراسان جنوبی انجام شده است گفت: خراسان جنوبی استانی محروم است اما فرصت‌ها، پتانسیل‌ها و عواملی است که می‌تواند تلاش موثری در توسعه بیش از پیش خود و سرزمین  ایران داشته باشد و اینجا جزو معدود استان‌هایی است که دارای منطقه ویژه اقتصادی منفک است و مرز ماهیرود جزو مزیت‌های این منطقه است.

وی ادامه داد: با توجه به استقبال خوب سرمایه گذاران و تجار در فضای کسب و کار و شناخت خوبی که از منطقه ویژه اقتصادی استان دارند ۱۴ واحد در سایت مرکزی و ۲۰ واحد در سایت مرزی ایجاد شده است که ما راهی برای توسعه اقتصادی به جز با کمک بخش خصوصی نداریم و این بخش باید فعال شود.

صفدری زاده با بیان اینکه استان خراسان جنوبی  در چند وقت اخیر در حوزه واردات شاهد آمار کاهشی است افزود: در ترانزیت و تعداد ناوگان‌های  ورودی شاهد افزایش چشمگیری هستیم که به نتایج مثبت تری خواهیم رسید.

منطقه ویژه اقتصادی بیشترین همراهی را با مرز داشته است

وی با بیان اینکه در حوزه سایت مرزی به دلیل همسایه بودن با کشور افعانستان توانستیم شرایط تجارت را کنترل کنیم گفت: منطقه ویژه اقتصادی بیشترین همراهی را با مرز داشته است.

صفدری زاده با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی به عنوان موتور پر محرک توسعه اقتصادی نقش خود را ایفا می‌کند افزود: متناسب با شرایط اقتصادی منطقه ویژه سعی می‌کند بهترین دستاورد را  برای جامعه خود در خدمت توسعه صادرات کالاهای ایرانی به کشور افغانستان باشد و همچنین سعی کردیم میزبان سرمایه داران در عرصه فضای کسب و کار باشیم.

وی ادامه داد: تا امروز می‌توان گفت که متناسب با شرایط توانسته  پاسخ سرمایه داران را بدهیم و  با وجود منابع و زیر ساخت‌هایی که است اما با همت مدیران اجرایی سعی شده بیشترین خدمت در استان داشته باشیم.

اهداف استان توسعه اقتصادی و  تجاری است

وی با بیان اینکه اهداف استان توسعه اقتصادی و  تجاری است گفت: شعار امسال رهبری هم پشتیانی و مانع زدایی است و اصحاب رسانه می‌توانند در حوزه پشتیبانی نقش خوبی ایفا کنند آن گونه که اصحاب رسانه می‌تواند سیمای کلی از مزیت‌ها را به عنوانی برای عموم سرمایه گذاران به نمایش بگذارند و باعث امید افزایی نگاه خوب به استان  باشند.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی خراسان جنوبی با بیان اینکه در دولت  مردمی و انقلابی به نوعی راهی جز توسعه اقتصادی  و  با محوریت بخش  بخش حصوصی نداریم که باید این بخش  فعال شود که بخشی از کار  فعال سازی از  رسالت‌های رسانه ها است، گفت:  بخش خصوصی دارای تمکن مالی مدیریت می‌شود که  در خراسان جنوبی تا کنون سرمایه گذاری‌هایی که انجام شده است نتایج مادی معنوی را منجر شده و نگاه مردم به بخش کسب و کار است.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی در خراسان جنوبی با بیان اینکه درخراسان جنوبی با تجربه ای که وجود دارد  مزیت‌های  زیادی نسبت به دیگر نقاط  توسعه یافته کشور داریم گفت: اما  محرومیت‌ها توجیهی برای کم کاری ندارد و مدیریت هم با الگو از اینکه بخش خصوصی توانمند را باید پروراند باشد و باید موانع مسیر را برداریم و  اگر امروز می‌خواهیم به نقطه روشن تری برسیم بخش خصوصی  باید تحرک بیشتری داشته باشد.

باید  شور کار اقتصادی رقم بخورد

صفدری زاده با بیان اینکه باید  شور کار اقتصادی رقم بخورد ورسالت ما این است ارتباط خود را قوی کنیم، ادامه داد: با توجه به سیاست‌هایی که در راهبرد منطقه است این سیاست به نوعی درست بوده و تا کنون به هر نحو ممکن سرمایه گذار جذب کردیم و  امروز هم فارغ از تشکل‌های اقتصادی بودهو امید است بتوانیم خدمتگدار خوبی برای سرمایه  گذاران  باشیم.

وی گفت: وجود سایت مرزی  و هم مرز بودن با افعانستان  یکی از  مزیت‌های منطقه ویژه اقتصادی در خراسان جنوبی است که با وجود شرایط بی ثباتی که در چند وقت اخیر  در کشور افغانستان شاهد بودیم توانستیم شرایط را کنترل و تجارت را ادامه دهیم.

صفدری زاده با بیان اینکه تلاش کردیم صادرات کالاهای ایرانی به افعانستان دچار شک بزرگ نشود، بیان کرد:  با نگاه خوب که مسئولان گمرک استان داشتند تلاش کردیم مرز ماهیرود یک سر گردن بالاتر از مابقی معبرهای رسمی باشد و به خاطر موقعیت ماهیرود مورد اقبال تجار ایرانی و افغانی است  که در این راستا شاهد افزایش تجارت هستیم.

وی با بیان اینکه چشم انداز خوبی پیش روی ماست افزود: متناسب با حضور واحدهای سرمایه گذاری موظف به تامین زیر ساخت هستیم و منطقه ویژه خود سرمایه گذار نیست اما گروه سهامدار در برخی موارد سرمایه گذاری کرده است.

رفع مشکل برق منطقه ویژه اقتصادی

وی از رفع مشکل برق منطقه ویژه اقتصادی خبر داد و افزود: کمتر از ۸ ماه آینده برای همیشه مشکل برق منطقه حل می‌شود و  و در حوزه  محصولات استراتژیک مرکز مبادلات تجاری محصولات داریم و چشم انداز ما فرآوری محصولات کشاورزی و معدنی است.

وی با بیان اینکه منطقه ویژه ۱۳۷ نفر بیمه شده دارد، گفت: اشتغال واحدها در حال حاضر ۸۹۰ نفر است و کل واحدهایی که در منطقه ایجاد شده اگر به بهره برداری برسد هزار و ۷۶۲ نفر میزان اشتغال زایی مستقیم این منطقه می شود.

مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی در خراسان جنوبی از ساخت تولید خودروی برقی در بیرجند تا پایان سال نیز خبر داد.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.