به گزارش “پیام خاوران“، حمید ملانوری در جمع مسئولان بهزیستی استان اظهار داشت: آسیبهای اجتماعی که در حال ایجاد شدن هستند، سبب شدند تا بهزیستی شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه ما نیز باید به عنوان نظام، دولت و مردم دغدغه مند، تجهیزات و امکانات لازم برای مقابله و مهار این آسیبها را فراهم کنیم، گفت: همه این آسیبها، معلول برخی علتها هستند که باید ریشه یابی شده برطرف شوند.
استاندار خراسان جنوبی با بیان ابنکه پیشگیری بر هر اقدامی مقدم است، بیان کرد: اگر آسیبی در جامعه رخ می دهد و پدیدههایی همچون کودک آزاری، سرقت، کودکان کار و… شکل می گیرند، به خاطر این است که بر روی پیشگیری از بروز آسیبها، درست کار نکرده ایم.
ملانوری با تاکید بر تدوین سند جامع پیشگیری از معلولیت استان با نگاه ویژه، ادامه داد: سند جامع پیشگیری از معلولیت استان باید سندی علمی، تخصصی و کاربردی باشد.
وی با اشاره به اینکه این سند باید بتواند راه و شیوههای منطقی را به ما نشان دهد تا بتوانیم معضلات و مشکلات را حل کنیم، افزود: در این سند، باید تکلیف و وظیفه هر حوزه مشخص شود تا همه با یک هدف کار را دنبال کنند.
ملانوری خاطرنشان کرد: برای تدوین این سند، باید کار تیمی با محوریت دفتر اجتماعی استانداری و بهزیستی صورت بگیرد و از ظرفیت دانشگاه بیرجند، دانشگاه علوم پزشکی، جهاد دانشگاهی و دیگر حوزههای متولی استفاده شود.
وی تأکید کرد: اگر همه پای کار باشند می توانیم ظرف بازه زمانی کوتاهی، این سند را بنویسیم و در راستای کاهش آمار معلولیتهای استان در دستور کار دستگاهها قرار دهیم. معلولیت، موضوعی جدی است که با توجه به آمار شیوع آن در استان، باید مهار شود.
عرب نژاد، مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی نیز با تأکید بر نرخ شیوع بالای معلولیت در استان و مقایسه خراسان جنوبی با دیگر مناطق گفت: خراسان جنوبی در معلولیتهای ذهنی و ناشنوایی اول و در بینایی و جسمی و حرکتی رتبه ششم را دارد.
وی با بیان اینکه بهزیستی در سراسر استان ۱۴ هزار و ۹۳۶ مستمری بگیر، ۱۲۱ هزار و ۸۲۰ فرد خدمت گیرنده و ۴۲ هزار و ۵۶۴ خانواده تحت پوشش دارد، ادامه داد: ۵۴۱ مرکز و مؤسسه خیریه نیز تحت پوشش بهزیستی هستند که به جامعه هدف مان خدمات ارائه می کنند.
انتهای پیام/۱۰۲
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰