سهمیه آرد نانوایی های خراسان جنوبی افزایش یافت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی از افزایش سهمیه آرد نانوایی ها خبر داد و گفت: نظارت و بازرسی بر فعالیت نانواییهای استان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان باید تشدید شود تا مشکلی در تأمین نان مردم به وجود نیاید.
به گزارش “پیام خاوران” جواد اشرفی در نشست کارگروه آرد و نان استان از افزایش سهمیه آرد نانواییهای استان در چند ماه گذشته خبر داد و گفت: به طور میانگین ماهانه بیش از ۵۳۰ تن به سهمیه آرد نانواییها افزوده شده است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: نظارت و بازرسی بر فعالیت نانواییهای استان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان باید تشدید شود تا مشکلی در تأمین نان مردم به وجود نیاید.
وی افزود: همه تلاش کارگروه آرد و نان استان بر این است که در روزهای پایانی سال و در ماه رمضان کمترین مشکل را در تأمین نان مردم داشته باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: حوزه خبازی ارتباط مستقیمی با سفره مردم دارند پس باید در این زمینه نظارتها افزایش یابد.
وی با تأکید بر ضرورت برگزاری منظم جلسات کارگروههای شهرستانی آرد و نان تصریح کرد: باید در این کارگروهها برنامهریزیها به گونهای باشد که مردم در پایان سال و در نوروز کمترین مشکل را در تأمین نان داشته باشند.
اشرفی با تأکید بر اینکه در کمک به نانواییها و تأمین آرد مورد نیاز مساعدتهای لازم را خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: از چند روز آینده تا پایان ماه رمضان در راستای تأمین نان مردم بیش از ۱۲ نانوایی در سطح شهرستان بیرجند در بیشتر ساعات شبانهروز به عنوان کشیک فعالیت خواهند داشت.
وی از مسئولان متولی خواست با نصب بنر نام و نشانی نانواییهای کشیک نوروز ۱۴۰۲ و ماه رمضان را اطلاع رسانی کنند.
در این نشست پخت نان خشک مرسوم به «غینیچه» با آرد نوع ۲ به عنوان نان عرف در تعدادی از واحدهای نانوایی شهرستانهای بشرویه و طبس طبق روال گذشته مصوب و مقرر شد قیمت جدید آن توسط اداره کل صنعت، معدن و تجارت تعیین شود.
انتهای پیام/ ۲۵۲
برچسب ها :آرد، سهمیه نانوایی ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰