شرکتهای دانشبنیان در حوزه فروش و فرآوری صنایعدستی ورود پیدا کنند

سرپرست فرمانداری خوسف گفت: شرکتهای دانشبنیان میتوانند در زمینه بازاریابی، فروش و فرآوری صنایع دستی بهویژه پنبه مله ورود پیدا کنند و دستگاههای اجرایی در شهرستان آمادگی کامل دارند در این زمینه ورود فعالی داشته باشند.
به گزارش “پیام خاوران”، محمدعلی ایمانی در دیدار با رییس و کارکنان اداره میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع دستی شهرستان خوسف که به مناسبت هفته صنایع دستی دستی برگزار شد؛ اظهار کرد: خوسف بهعنوان شهر ملی پارچهبافی مله ثبت جهانی شده است که باید در راستای معرفی این هنر اقدامات ارزشمندی صورت پذیرد.
وی افزود: کشاورزان بسیاری در شهرستان برای توسعه کشت محصول پنبه مله ورود پیدا کردهاند و با توجه به پتانسیلهای بسیار خوبی که برای فرآوری این محصول وجود دارد آینده بسیار روشنی برای آن متصور است.
سرپرست فرمانداری خوسف ادامه داد: خوسف بهعنوان یکی از مناطقی که از قدیمالایام در صنعت پارچهبافی فعالیتهای گستردهای انجام داده است و بهعنوان خاستگاه تولید و فرآوری پنبه مله در کشور مطرح است، باید با یک برنامه زمانبندی مشخص برای توسعه آن گامهای اساسی برداشت.
ایمانی بیان کرد: در سالی که توسط مقام معظم رهبری بهعنوان سال «تولید، دانشبنیان و اشتغالآفرین» نامگذاری شده است باید زمینه ورود شرکتهای دانشبنیان به عرصه صنایع دستی فراهم شود.
وی گفت: این شرکتها میتوانند هم در زمینه بازاریابی، فروش و فرآوری صنایع دستی بهویژه پنبه مله ورود پیدا کنند و دستگاههای اجرایی در شهرستان خوسف آمادگی کامل دارند در این زمینه ورود فعالی داشته باشند.
سرپرست فرمانداری خوسف دریاره جاذبههای گردشگری و صنایع دستی شهرستان، اظهار کرد: حولهبافی، سفالگری، گلیمبافی، جاجیمبافی و تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی از جمله مهمترین رشتههای صنایعدستی این شهرستان است.
سرپرست فرمانداری خوسف ادامه داد: روستای خور بهعنوان روستای سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی ثبت ملی شده است و آماده پرداخت تسهیلات برای توسعه کارگاههای تراش سنگ آماده پرداخت تسهیلات هستیم.
وی بیان کرد: در جلسات متعددی که با فعالین سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی در روستاهای خور، نوغاب و سروباد برگزار شده است بحث تأسیس شرکت تعاونی از صنعتگران در این زمینه مطرح شده و امیدواریم بهزودی تأسیس شود.
ایمانی با بیان اینکه شهر خوسف از منظر فرهنگی ثبت ملی شده است و امیدواریم بهزودی شرایط برای ثبت جهانی شهر خوسف فراهم شود، یادآور شد: بافت تاریخی زنده خوسف با ۲۴ هکتار مساحت با وجود خانهها و بناهای تاریخی همچون آرامگاه ابن حسام خوسفی، قلعه، خانه قدیمی و تاریخی میرزاجعفر، تاجور، مسجد جامع قسمتی از بناهای مشهور و ارزشمند این شهر است که بهعنوان یکی از با ارزشترین بافتهای تاریخی مطرح است.
انتهای پیام/ ۱۰۲
برچسب ها :صنایع دستی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰