دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان
تاریخ انتشار : چهارشنبه 23 مهر 1399 - 11:39
کد خبر : 19074

صنایع‌دستی بیرجندی‌ها نشان ملی مرغوبیت گرفت

صنایع‌دستی بیرجندی‌ها نشان ملی مرغوبیت گرفت

رئیس اداره میراث فرهنگی بیرجند گفت: دو نفر از صنعتگران فعال صنایع دستی شهرستان بیرجند موفق به اخذ نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی شدند.

به گزارش “پیام خاوران “ حسنعلی فولادی، به خبرنگاران اعلام کرد: نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی در راستای افزایش سطح مرغوبیت کیفی و اصالت بخشی محصولات تولیدی و شناسنامه دار کردن محصولات تولید شده صنعتگران، توسط وزارت مطبوع و پس از انجام جلسات کارشناسی و داوری آثاری که متقاضی اخذ این نشان هستند پیش بینی شده و به صنعتگران اعطاء می‌شود.

وی افزود: خوشبختانه دو نفر از صنعتگران فعال صنایع دستی شهرستان بیرجند در رشته‌های دوخت البسه سنتی و ساخت زیورآلات سنتی با مجموع ارسال سه اثر، موفق به اخذ سه شناسه ملی مرغوبیت شدند.

 جدیدترین خبرهای استان و کشور  را در کانال تلگرامی ” پیام خاوران ” بخوانید. 

رئیس اداره میراث فرهنگی بیرجند یادآور شد: زهرا چمنی؛ یک اثر در رشته دوخت البسه سنتی و راضیه فریور دو اثر در رشته ساخت زیورآلات برای اخذ نشان ارسال کرده بودند که موفق به دریافت این نشان شدند.

منبع:ایسنا

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.