دسته‌بندی‌های خبر: اخبار استان، اخبار برگزیده استان، فرهنگی
تاریخ انتشار : پنجشنبه 23 تیر 1401 - 10:14
کد خبر : 39239

طرح نشاط معنوی در ۳۵ بقعه متبرکه خراسان جنوبی اجرا می‌شود

طرح نشاط معنوی در ۳۵ بقعه متبرکه خراسان جنوبی اجرا می‌شود

مدیرکل اقاف و امورخیریه خراسان جنوبی از اجرای طرح نشاط معنوی در ۳۵ بقعه متبرکه استان خبر داد.

به گزارش “پیام خاوران”، حجت الاسلام پرویز بخشی پور صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: طرح نشاط معنوی در بقاع متبرکه استان آغاز شده و تا ۶ مردادماه سال جاری نیز ادامه دارد.

وی با بیان اینکه این طرح در ۳۵ بقعه استان اجرا می‌شود گفت: ۵ بقعه در بیرجند، شهرهای بشرویه، خوسف، زیرکوه، سرایان، سربیشه و نهبندان هر کدام ۳ بقعه، خضری دشت بیاض و فردوس ۲ بقعه و طبس و قاین هر کدام ۴ بقعه در حال اجرای برنامه‌های نشاط معنوی هستند.

مدیرکل اقاف و امورخیریه خراسان جنوبی افزود: در این طرح از ظرفیت ۲۱ مُبلغ استفاده شده که از این تعداد ۱۰ مُبلغ اعزامی از قم و مابقی بومی هستند.

بخشی‌پور تصریح کرد: تعمیق باورهای دینی و ترویج معارف اسلامی با استفاده از تقویت اوقات فراغت دانش آموزان و استفاده از ابزارهای روز و روش های جذاب، ارتباط گیری موثر برای غنی سازی اوقات دانش دانش آموزان، تربیت نسل جوان و نوجوان در جوار بقاع و مراکز افق بقاع و مهارت افزایی و توانمندسازی دانش اموزان از اهداف این طرح است.

وی با بیان اینکه مخاطبان این طرح دانش آموزان رده سنی ۸ تا ۱۸ سال هستند ادامه داد: این دانش آموزان از کلاس‌های آموزشی با موضوع معارفی، احکام و آداب اجتماعی و شناخت فضای مجازی، آموزش های مهارتی، فنی و هنری برخوردار می‌شوند.

مدیرکل اوقاف وامور خیریه خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در این طرح از ظرفیت نهادها و سازمان های بسیج، آموزش و پرورش، تبلیغات اسلامی، کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و فنی حرفه‌ای استفاده شده است.

بخشی‌پور با بیان اینکه اردوهای تفریحی و آموزشی اوقات فراغت در برخی از مناطق استان برگزار می‌شود اظهار کرد: این طرح در بقاع متبرکه شاخص استان برگزار شده و تلاش کردیم از تمام ظرفیت‌های بقاع، هیئت امنا و مراکز افق استفاده شود.

انتهای پیام/۱۰۶

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.