تاریخ انتشار : چهارشنبه 8 فروردین 1403 - 16:01
کد خبر : 58208

شرق باشکوه در نوروز ۱۴۰۳|فروش ۴۰ میلیارد ریالی صنایع دستی خراسان جنوبی در نوروز

شرق باشکوه در نوروز ۱۴۰۳|فروش ۴۰ میلیارد ریالی صنایع دستی خراسان جنوبی در نوروز

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی گفت: از آغاز سفرهای نوروزی تا روز گذشته بیش از ۴۰ میلیارد ریال انواع تولیدات دستی استان در بازارچه‌ها و نمایشگاه‌های صنایع دستی به فروش رسید.

به گزارش “پیام خاوران“، حسنعلی فولادی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اکنون در ۳۵ بازارچه و نمایشگاه نوروزی صنایع دستی در قالب ۳۱۴ غرفه عرضه و فروش در مرکز و شهرستان‌های استان فعال است.

وی بیان کرد: علاوه براین در ۲۸ چادر عشایری در مسیرهای مواصلاتی و ورودی شهرهای استان نیز نسبت به عرضه و فروش صنایع دستی و تولیدات عشایر اقدام می‌شود.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی اظهار کرد: از مجموع تولیدات به فروش رفته صنایع دستی، ۱۰ میلیارد ریال در کارگاه‌ها و ۳۰ میلیارد ریال مربوط به بازارچه‌ها و نمایشگاه‌های صنایع دستی بوده است.

وی عنوان کرد: در ۲ هفته اخیر در مجموع ۱۳۷ هزار نفر مسافر و گردشگر از بازارچه‌ها و نمایشگاه‌های صنایع دستی استان بازدید کردند.

فولادی گفت: ۵۷ کارگاه صنایع دستی به صورت کارگاهی – فروشگاهی (ورکشاپ) در استان فعال است که همزمان مسافران و گردشگران می‌توانند با نحوه تولید محصول آشنا شده و نسبت به خریداری صنایع دستی اقدام کنند.

وی افزود: در ۲ هفته گذشته ۱۹ هزار نفر در طرح کارگاه‌گردی صنایع دستی استان شرکت کردند و این طرح کمک می‌کند تا مردم با انواع هنرهای سنتی و صنایع دستی آشنا شوند.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی بیان کرد: برپایی این نمایشگاه‌ها در کنار آثار شاخص تاریخی و گردشگری استان منجر به استقبال گسترده گردشگران از تولیدات صنایع دستی شده است.

وی گفت: تاکنون به ترتیب نساجی سنتی، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قمیتی و بافت‌های داری مانند گلیم، گبه و تولیدات چرمی بیشترین میزان فروش صنایع دستی استان را به خود اختصاص داده است.

فولادی با بیان اینکه بیشترین فروش صنایع دستی به ترتیب مربوط به شهرستان‌های طبس، فردوس و بیرجند بوده است، اظهار کرد: اکنون ۱۲ هزار نفر در حوزه صنایع دستی استان فعال هستند که هشت هزار نفر مجوز و پروانه انفرادی تولید دارند.

وی ادامه داد: این صنعتگران در ۲۵ رشته صنایع دستی از جمله نساجی سنتی، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، بافت‌های داری، گلیم، پلاس بافی، تولیدات چرمی، صنایع چوبی مانند معرق و منبت، خراطی سنتی، صنایع فلزی مانند قلم زنی و چلنگری و سایر فعالیت دارند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/ ۱۰۲

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.