دسته‌بندی‌های خبر: اجتماعی، اخبار استان، اخبار برگزیده استان، بهداشت ودرمان
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 اردیبهشت 1399 - 13:12
کد خبر : 14340
| نویسنده: محمد قربانی

مجـوز پذیرش دانشـجوی داروسازی از کنکور سـراسـری صادر شـد

مجـوز پذیرش دانشـجوی داروسازی از کنکور سـراسـری صادر شـد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی بیرجند از صدور مجـوز پذیرش دانشـجوی داروسازی از طریق کنکور سـراسـری خبر داد.

به گزارش “پیام خاوران “ ، محمد دهقانی فیروزآبادی در نشست هیئت رئیسه دانشگاه با محوریت جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با کرونا با اعلام این خبر اظهار داشت: حدود ۲۵ تا ۳۰  نفر ظرفیت پذیرش آزاد و بومی با کسر ۱۵ نفر از سهمیه داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و مابقی پذیرش سهمیه بومی داروسازی استان که در دانشکده داروسازی زابل پذیرش می‌شوندو همچنین ۱۰ نفر نیز سهیه مازاد خواهیم داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی بیرجند این مهم را از بزرگترین دستاوردهای چندسال اخیر دانشگاه دانست و افزود: در این مقطع زمانی ارزش پذیرش دانشجوی داروسازی بسیار بالاست و جا دارد از تمامی زحماتی که در دوران ریاست دکتر کریمی که کارهای اولیه انجام شد و در دوران ریاست دکتر قائمی موافقت اصولی گرفته شد و این کار تا به امروز ادامه پیدا کرده و از تلاش‌های سایر دست اندرکاران و پیگیری مسئولین مربوطه دانشگاه بی نهایت تشکر و قدردانی داشته باشیم.

وی با ابراز امیدواری از اینکه پذیرش دانشجوی داروسازی برکات زیادی برای استان به همراه خواهد داشت خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش چرخه آموزش تکمیل می‌شود  و در حوزه‌های پژوهش، صنعت آوردهای خوبی خواهیم داشت و مهمتر از همه اینکه فرزندان این استان می‌توانند در شهر بیرجند تحصیل کنند و این برای همه ما باقیات صالحاتی خواهد بود.

معاون غذا و دارو دانشگاه نیز در این نشست با بیان اینکه جای رشته داروسازی در چرخه آموزش دانشگاه خالی بود گفت: از اینکه این رویداد مهم پس از چندین سال همت و تلاش مسئولین دانشگاه به ثمر نشست بسیار خوشحالم و جا دارد از تمامی دست اندرکاران این امر در سال‌های اخیر قدردانی کنم.

غلامرضا آهنی نقش دانشکده داروسازی را در ارتقاء جایگاه دانشگاه و به ویژه دستاوردهای پژوهشی بسیار مهم عنوان کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.